reklama
lamia78
Fanka BB :)
No to jeden na sobotę ,drugi na niedzielę a bobotest to formalność będzie2, @ w domu lezy bobotest
motylek1234
Ja dziś 4 dpo
susana
Dobra.. Arde mamy zaplanowaną ,a kto potem? Motylek?
Lamia
Nie tak .....nie wiem czy się narażać .....
Arda.
W piątek facelle
Sobota facelle
Niedziela bobotest
Arda mnie zabije ...
bertha
Ale oprócz tych P/c to nic wiecej nie miałaś a jednak tyle smutnych zakonczen.. Czyli encorton na to pomógł?Lila bralam 10mg encortonu od pozytywnego testu do 26tc potem prawie do konca ciazy 5mg ale przy następnej ciazy na pewno szybciej zejde z dawki
Bertha w sumie nie wiem nikt mi dokladnie nie wytłumaczył co robia te pc jajnikowe chyba ogolnie powoduja nieplodnosc moze dlatego mam takie niskie amh owczesna gin mowila ze sie z tym nic nie robi ...a kurpisz przepisal mi na to 3 miesieczna kuracje medrolem ja mialam na wyniku dwa ++ a najwiecej jest chyba 4 ja mialam pc przeciwko oslonce przejrzystej
Fondie ty sie mna nie sugeruj kazda z nas jest inna i wymaga innego leczenia jednej pomaga encorton a innej wlew itd
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Gogac, a gdzie się kupuje te papierki lakmusowe i jak to.sie sprawdza? Może mi się kiedyś przydadzą tak po 36 tc
reklama
Strawbelko,
Siedze w krzaczorach...ale regularnie Was podczytuje i kibicuje ;-)
Za testerki - nieustajaace &&&&&&
Brzuchatki -rosnijcie w zdrowiu :-*
Lamio,
A z ciekawosci zapytam dlaczego chodzisz do reumatologa?pytam bo moj gin tez mi kiedys proponowal wizyte u tego specjalisty.
Susana
Za Ciebie szczegolne&&&&& niech betka pieknie rosnie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-*
Siedze w krzaczorach...ale regularnie Was podczytuje i kibicuje ;-)
Za testerki - nieustajaace &&&&&&
Brzuchatki -rosnijcie w zdrowiu :-*
Lamio,
A z ciekawosci zapytam dlaczego chodzisz do reumatologa?pytam bo moj gin tez mi kiedys proponowal wizyte u tego specjalisty.
Susana
Za Ciebie szczegolne&&&&& niech betka pieknie rosnie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-*
Podziel się: