reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Arda, susana, Strawbelka - moja teściowa niestety nie żyje, ale złego słowa nie mogłam na nią powiedzieć, w nic się nie wtrącała, to była złota kobieta. Teść też taki jest. Nie pokłóciłam się z mężem, ale mąż strzelił focha za błahostkę, dziwna atmosfera jest w domu, jakby coś wisiało w powietrzu... Ale będę musiała do niego zagadać, trzeba popracować nad chłopakami, mam nadzieję, że nie długo moje podejście do in vitro. Dla dobra sprawy trzeba się poświęcić :-D

bertha, dokładnie 10 dni mam brać jak zwykle i ostatniego dnia obowiazkowa betka :)

Lilia, przykre. Ja też na swoją nie narzekam (odpukać!). Zagaduj do meża, bo za dugie przestoje nie służą plemniczkom :p Kiedy zaczynasz stymulacje?

Arda
Strawbelka
Pisze do mojej gin ale mi nie odpisała jesxcze .
Ten intralipid w raxie ciąży macie powtórzyć wcześniej ?
Ja miałam 15 marca .
To mam wziąść po 4 tygodniach mormalnie? Czy teraz wcześniej dlatego że ciąża?

Arda
Strawbelka
Pisze do mojej gin ale mi nie odpisała jesxcze .
Ten intralipid w raxie ciąży macie powtórzyć wcześniej ?
Ja miałam 15 marca .
To mam wziąść po 4 tygodniach mormalnie? Czy teraz wcześniej dlatego że ciąża?
Ja mialam zalecenie co 4 tygodnie.
Teraz jak mam miec in vitro to lekarz kazal jakos przed transferem robic i powiedzial ze lepiej jak bede miala dluzszy odstep miedzy intralipidami niz krotszy. Tylko ze ja juz duzo mialam tych wlewow.

Dołączam się do grupy nie rozmawiających z mężami :sad:

Zabawne :D Jakaś fala zamiast ciążowa to fochowa heh.

Destino współczuję. Następne święta będzie szansa ,że spędzcie już z małym cudem ;)

Liluli dzwoń,dzwoń na pewno mutacja będzie i jak coś ponaglaj o kariotyp może szybciej dostaniesz.

Ja kariotypy mam robić w następnym tygodniu. Zastanawiam się czy nie powiedzieć ,że jestem w ciąży choć nie jestem bo podobno wyniki są o wiele szybciej ;) tak mi radził lekarz z Łodzi .

Nafoczka napisz jak po świętach? Brzuszek od obżarstwa bardziej urósł?

Ja pół placka właśnie do zamrażalnika wrzuciłam . Koniec rozpusty i od jutra nowy rozdział niejedzenia cukru :D

reklama
Do góry