motylek1234
Fanka BB :)
Dziewczyny mam problem bo moja gin kazała mi zrobić progesteron w 21 dniu cyklu a przypada mi w sobotę to coś źle wynik wyjdzie jak zrobię np 23 dniu cyklu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być w 23.Dziewczyny mam problem bo moja gin kazała mi zrobić progesteron w 21 dniu cyklu a przypada mi w sobotę to coś źle wynik wyjdzie jak zrobię np 23 dniu cyklu ?
BerthaArda, bierzesz dupka? Nie wiem czy wziąć, bo te hormony mam robić za 3 dni
Susana, a ty brałaś po owu dupka?
Lilia sama bede robic zastrzyki.Witam się po świątecznie
gogac85 - piękny synuś. Będę wdzięczna jak mi napiszesz jaki miałaś steryd i jaką dawkę
susana - gratuluje pięknych dwóch kresek i trzymam kciuki za dalszy rozwój tej wspaniałej sytuacji
Strawbelka - pierwszy zastrzyk już tuż tuż. Będziesz sama wbijać czy męża do tego zatrudnisz??
Dołączam się do grupy nie rozmawiających z mężami
Lamia niech @ szybko przychodzi .Jędza jedna żebyś się mogła szybko zacząć starać znowuArda możesz puścić , bo ja już niestety taka głupia jestem że dziś też testa siknełam i pusto . Jutro powinna przyjść, albo i póżniej ,bo ten cykl jakiś dziwny!! Teraz to na Ciebie czekam
Heh ...chyba ja sie pierwsza z mezem poklocilam w Wielki Piatek. Nic Wam nie pisalam, bo sobie pomyslalam ze pomyslicie o mnie ze jestem nienormalna ze sie z chlopem w swieta kloceLilia
To jakieś fatum z tymi chłopami .
Fala jakaś nadesxła hehe
To moze ja tez zrobię badanie w piątek i zaraz po pobraniu wezmę dupka. A miałaś zalecenie zeby brać ile dni? Bo zwykle 10 dni po owu brałam. A jesli zacznę 7dpo to bede z 5 dni brała - jakby sie nie udało? Dobry plan?Bertha
Dupka wzięłam 7 dpo .Tak kazał gin
Biorę tylko 2×1 .ze względu że zagęszcza krew .