reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Arda, susana, Strawbelka - moja teściowa niestety nie żyje, ale złego słowa nie mogłam na nią powiedzieć, w nic się nie wtrącała, to była złota kobieta. Teść też taki jest. Nie pokłóciłam się z mężem, ale mąż strzelił focha za błahostkę, dziwna atmosfera jest w domu, jakby coś wisiało w powietrzu... Ale będę musiała do niego zagadać, trzeba popracować nad chłopakami, mam nadzieję, że nie długo moje podejście do in vitro. Dla dobra sprawy trzeba się poświęcić :-D

bertha, dokładnie 10 dni mam brać jak zwykle i ostatniego dnia obowiazkowa betka :)

Lilia, przykre. Ja też na swoją nie narzekam (odpukać!). Zagaduj do meża, bo za dugie przestoje nie służą plemniczkom :p Kiedy zaczynasz stymulacje?

Arda
Strawbelka
Pisze do mojej gin ale mi nie odpisała jesxcze .
Ten intralipid w raxie ciąży macie powtórzyć wcześniej ?
Ja miałam 15 marca .
To mam wziąść po 4 tygodniach mormalnie? Czy teraz wcześniej dlatego że ciąża?

Arda
Strawbelka
Pisze do mojej gin ale mi nie odpisała jesxcze .
Ten intralipid w raxie ciąży macie powtórzyć wcześniej ?
Ja miałam 15 marca .
To mam wziąść po 4 tygodniach mormalnie? Czy teraz wcześniej dlatego że ciąża?
Ja mialam zalecenie co 4 tygodnie.
Teraz jak mam miec in vitro to lekarz kazal jakos przed transferem robic i powiedzial ze lepiej jak bede miala dluzszy odstep miedzy intralipidami niz krotszy. Tylko ze ja juz duzo mialam tych wlewow.

Dołączam się do grupy nie rozmawiających z mężami :sad:

Zabawne :D Jakaś fala zamiast ciążowa to fochowa heh.

Destino współczuję. Następne święta będzie szansa ,że spędzcie już z małym cudem ;)

Liluli dzwoń,dzwoń na pewno mutacja będzie i jak coś ponaglaj o kariotyp może szybciej dostaniesz.

Ja kariotypy mam robić w następnym tygodniu. Zastanawiam się czy nie powiedzieć ,że jestem w ciąży choć nie jestem bo podobno wyniki są o wiele szybciej ;) tak mi radził lekarz z Łodzi .

Nafoczka napisz jak po świętach? Brzuszek od obżarstwa bardziej urósł?

Ja pół placka właśnie do zamrażalnika wrzuciłam . Koniec rozpusty i od jutra nowy rozdział niejedzenia cukru :D

reklama
Do góry