reklama
beri123
Fanka BB :)
Witajcie a ja jwszcze we Wroclawiu, piekna pogoda Trzymam kciuki i ciesze sie z pozytywnych wiesci ciazowychWitam was ale ciężki ten dzień u mnie pada i jest ponuro życzę wam miłego dnia ! :-)
lamia78
Dzięki. Jestem raczej optymistką w następnym na pewno się uda (żelazny zestaw już czeka) I czuję że będzie dobrze bo będę go brała pierwszy raz.Progesteron na pewno 7dpo. Reszta mi świta, że 2-4dc, ale pewności nie mam. No szkoda, że się nie udało, ale zacieraj ręce na nowy cykl
Witam się po świątecznie
gogac85 - piękny synuś. Będę wdzięczna jak mi napiszesz jaki miałaś steryd i jaką dawkę
susana - gratuluje pięknych dwóch kresek i trzymam kciuki za dalszy rozwój tej wspaniałej sytuacji
Strawbelka - pierwszy zastrzyk już tuż tuż. Będziesz sama wbijać czy męża do tego zatrudnisz??
Dołączam się do grupy nie rozmawiających z mężami
gogac85 - piękny synuś. Będę wdzięczna jak mi napiszesz jaki miałaś steryd i jaką dawkę
susana - gratuluje pięknych dwóch kresek i trzymam kciuki za dalszy rozwój tej wspaniałej sytuacji
Strawbelka - pierwszy zastrzyk już tuż tuż. Będziesz sama wbijać czy męża do tego zatrudnisz??
Dołączam się do grupy nie rozmawiających z mężami
bertha
Cudne tesciorkiTroche się popsuły od noszenia w torebceZobacz załącznik 752511
reklama
Podziel się: