reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

no tak, ciężarnym się nie odmawia :-)!!! :-D:-D:-D:-D:-D

tak jak ja swoją betę i zdjęcia pierwszego testu, bo sam teścior to nie wiem gdzie schowałam - w każdym razie oglądam do tej pory :-) a już 26 tc leci

super, piękne, cudo!!!!

A kiedy wizyta u gina nr 1,2,3???
Doris
Dobra jedteś !! Jaką masz pamięć że mam ginów 123.!!!
Jutro ide do gina nr 2 bo ma mi clexan 0,8 przepisać .
Teraz jak mam papier że mam leydena to mi na rryczałt będą pisać nawet z pryw .gabinetów .Do mojej ginki nr 1 to pójdę gdzieś za tydzień .
A gin nr 3 przyjmuje w poradni we czwartki .na NFD to u niego lece jak badania itd .

reklama
Susana, ktory masz dc? Ile po owu? Bo fajnie widoczne te tesciki :) facelle czulosc 25? Mialam tego nie robic, ale wiadomo... Haha.

Susana, ktory masz dc? Ile po owu? Bo fajnie widoczne te tesciki :) facelle czulosc 25? Mialam tego nie robic, ale wiadomo... Haha.
Arda
Dzisiaj jest 26 dzień cyklu .
Powinnam normalnie dziś dostać @ bo mam cykle 26 dniowe .
Dziś jest 10 -11 dni po owu .
Pierwszy test był jakieś 8-9 dni po owu .
Też tego dokładnie nie wiem bo u gina w poprzedni czwartek było jajko 23 mm i bolał brzuch a potem byłam w poniedziałek i jajka nie było .
To jest ten zwykły facelle po 7 zł tylko trzeba poczekać zawsze ze 3-4 minuty zanim się pasek pokaże .
Ten pierwszy test to ten który zostawiłam w kieszeni przedwczoraj i nie zobaczyłam kreski .A troche widać .

Ostatnia edycja:
Susana masz racje. Jak nasienie oddał teraz może mieć focha :p Zabawni jesteście jak dzieci :D Najpierw seks potem myślenie, teraz foch i grożenie telefonem do teściowej hehe ubawiłam się jak mało kiedy. :D

Arda wiem ,że biegniesz po teściora więc kciuki zaciskam ;).

Dzień Dobry
Ja zbieram.sie do wstania. Po tej zmianie czasu jakoś ciężko się obudzić. Pewnie znów na ostatnią chwilę wpadniemy do przedszkola.
Miłego Dnia Dziewczęta!

Susana, dzieki za dokladnie info. Nie wiem czy sie skusze. w szufladzie lezy jakis Bobotest, nie wiem czy uzyc w weekend, czy kupowac facelle czy zwyczajnie czekac na bete. Dzisiaj mam 6dpo (w srode caly dzien mialam bol owu, pecherzyk mogl peknac pozniej, ale bez wspomagaczy dostaje @ po 14 dniach od tego bolu zawsze).

Doris, ja tez nie umiem sie zwlec z lozka, jakos koszmar!

reklama
Do góry