reklama
G
Gość
Gość
Ciekawe co Ci tam wyjdzie i jakie bedziesz miala leczenie. Kiedy masz wyniki? Tego 18.04?Doris ale mam wkoncu wszystkie badania a jak podliczysz badania ktore sie robi i robily dziewczyny (jakby chcialy roboc wszystkie) to wlasnie tyle kosztuja ...ja mialam to liste w donu takie sa ceny tych badan wszystkich +immunologiczne +badania meza. Przynajmniej nie musze latac ich robic bo mialam na miejscu i od razu interpretacja z leczeniem. Doris kochana ja za duzo mialam juz prob encoetonem wlewm wszystkie lekichyba juz mialam wiec jak mi malina nie pomoze to nie wiem czy ktos jeszcze da rade..
G
Gość
Gość
Fondie albo znajdzie cos co wszyscy przeoczyli. Kurde ale jestem ciekawa teraz Twojego leczenia.
czarna_mala
Fanka BB :)
Może tak być. Da mocniejsze dawki leków, doda coś od Siebie i będzie ciąża jak ta lala [emoji16]
G
Gość
Gość
Fondie a kasa niby duza, ale powiem Ci ze jak ja podliczylam ile wydalam w zeszlym roku na badania lekarzy leki i dojazdy to wyszlo 12tys. Myslalam ze kolo 5 mi wyjdzie, ale jak zaczelam liczyc pod kreske to tyle sie uzbieralo, a wcale duzo tych drogich badan nie robilam, do tego jeszcze ten stracony czas, a wiadomo ze on tez dziala na niekorzysc.
Wlasnie dzis jak jechalismy to moj m mowill, ze od razu moglismy tutaj jechac bo leki wydane u bylego lekarza byly wieksze niz 6tysiecy a bafan zrobil tyle co kot naplakal.
Tylko szkoda ze histeroskopia w lodzi a nie w okolicy mojej ale malina tam bedzie wiec chyba to dobrze. Ja w lodzi nic nie znam
Lumia moze razem ba histero skoczymy? jakby sie miesiaczki razem zgraly hehe
Tylko szkoda ze histeroskopia w lodzi a nie w okolicy mojej ale malina tam bedzie wiec chyba to dobrze. Ja w lodzi nic nie znam
Lumia moze razem ba histero skoczymy? jakby sie miesiaczki razem zgraly hehe
reklama
Nafoczka, a Ty gdzie???
Tak teraz to "Nafoczka?" a smska to wyslac sie nie dalo tylko stresowac brzuchatke? ;-) Super ze wszystko dobrze ;-) nikt bardziej od nas nie zasluguje na spokuj!!! Ja to juz swojemu Staruszkowi powiwiedzialam ostatnio, ze do nieba z butami pojde ;-) Doris jeszcze raz gratulacje!!!
Ja niestety od wczoraj moge pomarzyc o chwili dla siebie. Jak synus chory to tylko mama sie liczy, doslownie we wszystkim. Tata wprawdzie wzial tydz.wolnego ale mama i tak jest lekiem. Byle bym tylko nic nie zlapala :-(
Podziel się: