reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris ale mam wkoncu wszystkie badania a jak podliczysz badania ktore sie robi i robily dziewczyny (jakby chcialy roboc wszystkie) to wlasnie tyle kosztuja ...ja mialam to liste w donu takie sa ceny tych badan wszystkich +immunologiczne +badania meza. Przynajmniej nie musze latac ich robic bo mialam na miejscu i od razu interpretacja z leczeniem. Doris kochana ja za duzo mialam juz prob encoetonem wlewm wszystkie lekichyba juz mialam wiec jak mi malina nie pomoze to nie wiem czy ktos jeszcze da rade..
Ciekawe co Ci tam wyjdzie i jakie bedziesz miala leczenie. Kiedy masz wyniki? Tego 18.04?

Tak 18nastego beda wyniki...ja nie wie. Ale mysle ze bez tych szczepien to juz.mi.nic nie pomoze ja mialam juz prawie wszystko ...tylko to wszystko bylo hyba ze prowadzone

Fondie a kasa niby duza, ale powiem Ci ze jak ja podliczylam ile wydalam w zeszlym roku na badania lekarzy leki i dojazdy to wyszlo 12tys. Myslalam ze kolo 5 mi wyjdzie, ale jak zaczelam liczyc pod kreske to tyle sie uzbieralo, a wcale duzo tych drogich badan nie robilam, do tego jeszcze ten stracony czas, a wiadomo ze on tez dziala na niekorzysc.

Wlasnie dzis jak jechalismy to moj m mowill, ze od razu moglismy tutaj jechac bo leki wydane u bylego lekarza byly wieksze niz 6tysiecy a bafan zrobil tyle co kot naplakal.
Tylko szkoda ze histeroskopia w lodzi a nie w okolicy mojej ale malina tam bedzie wiec chyba to dobrze. Ja w lodzi nic nie znam
Lumia moze razem ba histero skoczymy?:) jakby sie miesiaczki razem zgraly hehe

Fondie, to racja, ze jak sie placi za drobne rzeczy to sie tego nie zauwaza, a wychodzi powazna suma jak sie to zliczy :/

Jak tam spedzacie popoludnie i wieczor kobietki?

Ja podczytałam szybko w pracy

Fondie
Super że ci nowe skrzydła urosły .
Ciekawa jestem bardzo co wymyśli Malina dla ciebie .
A mówił coś o tamtych poronieniach ?
Coś na podstawie badań które zaniosłaś?

reklama

Nafoczka, a Ty gdzie???

Tak teraz to "Nafoczka?" a smska to wyslac sie nie dalo tylko stresowac brzuchatke? ;-) Super ze wszystko dobrze ;-) nikt bardziej od nas nie zasluguje na spokuj!!! Ja to juz swojemu Staruszkowi powiwiedzialam ostatnio, ze do nieba z butami pojde ;-) Doris jeszcze raz gratulacje!!!
Ja niestety od wczoraj moge pomarzyc o chwili dla siebie. Jak synus chory to tylko mama sie liczy, doslownie we wszystkim. Tata wprawdzie wzial tydz.wolnego ale mama i tak jest lekiem. Byle bym tylko nic nie zlapala :-(

Do góry