reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ooo pierwsza z brzegu wygooglowana stronka na temat witaminy K2 Link do: Witamina K2 cyt. "Ponieważ witamina K ma wpływ na krzepliwość krwi wszystkie osoby przyjmujące leki przeciwzakrzepowe powinny skonsultować się z lekarzem". Trzeba przemyśleć przyjmowanie, żeby sobie nie zaszkodzić [emoji4]
ha masz rację, przegapiłam to :/

reklama
Witajcie dziewczyny nie było mnie bo miałam dużo na glowie prze de mną jutro wizyta u ginekologa czy mam owulacje będzie sprawdzała oraz w czwartek do hematologa a co u was ? :)

Ale dziewczyny miałyście wieczór, wesoło - lodowy. Trzymam za Wasze wizyty Fondie, AgnieszkaP ,Doris. Agnieszka dziś fotka to koniecznie chyba nie zawiedziesz forumowych koleżanek? Może być nawet siusiak albo co tak kropeczce urosło ;)

Strawbelka ciężka sprawa z tymi bólami. Może to zatoki? Ja miałam w grudniu straszne bóle co chwila i takie migrenowe z wymiotami. Ciąża zakończona (z podejrzeniem zaśniadu) i bóle głowy mi przeszły do tej pory nie narzekam.

Myślałam nad ranem o forum,ciążach ,sypaniu z worka tj.planowaniu i tak wykalkulowałam: Nafoczka ,Doris, Agnieszka rodzą w pierwszej połowie roku 2016 A reszta Tęczowa , JA ;) Susana, Strawbelka ,Arda ,Kwiatuszekk, Lumia ,Liluli, Motylek Beri,Fondie Na koniec roku się załapią ;) Kto pierwszy ten pierwszy hehe.

A u mnie małpiszon wywoływany przytulankami już za zakrętem. Test poranny zrobiony i I krecha :p Miłego dnia buziole

Witam ;)

Kciukam za dzisiejsze wizytujące dziewczyny [emoji110] [emoji110] [emoji110]
ha masz rację, przegapiłam to :/
Jesteśmy tu po to, żeby sobie pomagać [emoji8] i zwracać uwagę na takie rzeczy [emoji6]

Czarna ja wit. b6 i b12 mam osobno
Dziękuję za info [emoji8] Nafoczuniu a podasz mi nazwę wit. B12 metylowanej z iherbu? No i zdrówka dla Juniora [emoji4]

Beata moze to faktycznie zatoki, bo w sobote mylam okna i sobie przeciagi zrobilam w mieszkaniu bo wszystkie pootwieralam. Dzis wstalam jeszcze z bolacym gardlem i zapchanym nochalem.

reklama
Witam was dziewczynki z rana .
Ja dziś na 15 dopiero do pracy .
Więc czytam i pozdrawiam .

Doris
Czekamy na wieści i kolejne fotki .
Ty masz zawsze ładne zdjęcia .

Do góry