reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris masz coś dla nas?? Czekamy.

Agnieszka na mały gift od Ciebie też ;)

Ja już listę placków przygotowałam. Susana przepis o którym rozmawialiśmy mięso pieczone w zupie cebulowej ...coś takiego poproszę na priv na święta zrobię chyba że znajdziesz jakiś specjał dla moich kwalifikacji ale żeby zabłysnąć przed mężem.

Arda mam zaplanowane więc prosze nie zawodzić i działać :p Koleżanka mnie na szlaki chce wyciągnąć a ja do niej z tekstem czekaj sprawdzę w terminarz ,czy będę już po owulacji ;)

reklama
Kochaniutkie moje doradzcie jak się kochać co drugi dzień czy codziennie ;D chce wtrafic się w dni płodne.. Narazie susza jak na pustyni.. A i owulacyjne zero.. Ale im Noe wierzę bo była jedną kreska a jakoś zachodzilam.. Poknocilo mi się wszystko przez te leki, stres...

Kochaniutkie moje doradzcie jak się kochać co drugi dzień czy codziennie ;D chce wtrafic się w dni płodne.. Narazie susza jak na pustyni.. A i owulacyjne zero.. Ale im Noe wierzę bo była jedną kreska a jakoś zachodzilam.. Poknocilo mi się wszystko przez te leki, stres...
A robisz testy owu? Ja zawsze jak kreska była słaba to co drugi dzień, jak ciemniała to codziennie aż do 'piku' [emoji39]

Czy ta B6 activ to jest to http://pl.m.iherb.com/Country-Life-Coenzyme-Active-B6-Caps-P-5-P-PAK-30-Veggie-Caps/1642 [emoji780] [emoji780] [emoji780]

Riri kochaj się ile dasz radę i nie patrz na to czy codziennie czy raz w miesiącu ;) Ja jak planowałam ciąże i kochałam się codziennie przy mierzeniu temp to nie zaszłam ,w nast cyklu zwolniłam i współżyłam co 2 dzień i było dobrze. Ale to może czysty przypadek. Ten cykl który przepadł kochałam się z m. ze 4 razy przy owulacji i nic ;)

Dziewczyny mam do was pytanie tak sobie myślę bo ja przed zajściem w ciaze dokładnie przed owulacja w 2 ciąży miałam Zakrzep żyły podkolanowej myślicie że coś to miało wspólnego w trakcie ciąży? Brałam na to zastrzyki pamiętam. . Myślicie że przez to miałam krzepliwosc krwi jeszcze ta mutacja MTHFR i 677TT ja juz się zalamalam pomóżcie mi :(

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie tak sobie myślę bo ja przed zajściem w ciaze dokładnie przed owulacja w 2 ciąży miałam Zakrzep żyły podkolanowej myślicie że coś to miało wspólnego w trakcie ciąży? Brałam na to zastrzyki pamiętam. . Myślicie że przez to miałam krzepliwosc krwi jeszcze ta mutacja MTHFR i 677TT ja juz się zalamalam pomóżcie mi :(
Jeśli masz zakrzepicę to musisz brać heparynę .
Ja biorę jeszcze przed owulacją żeby przygotować macicę tzn endometrium .Wyszły ci jakieś konkretne trombofilie?

Do góry