reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris masz coś dla nas?? Czekamy.

Agnieszka na mały gift od Ciebie też ;)

Ja już listę placków przygotowałam. Susana przepis o którym rozmawialiśmy mięso pieczone w zupie cebulowej ...coś takiego poproszę na priv na święta zrobię chyba że znajdziesz jakiś specjał dla moich kwalifikacji ale żeby zabłysnąć przed mężem.

Arda mam zaplanowane więc prosze nie zawodzić i działać :p Koleżanka mnie na szlaki chce wyciągnąć a ja do niej z tekstem czekaj sprawdzę w terminarz ,czy będę już po owulacji ;)

reklama
Kochaniutkie moje doradzcie jak się kochać co drugi dzień czy codziennie ;D chce wtrafic się w dni płodne.. Narazie susza jak na pustyni.. A i owulacyjne zero.. Ale im Noe wierzę bo była jedną kreska a jakoś zachodzilam.. Poknocilo mi się wszystko przez te leki, stres...

Kochaniutkie moje doradzcie jak się kochać co drugi dzień czy codziennie ;D chce wtrafic się w dni płodne.. Narazie susza jak na pustyni.. A i owulacyjne zero.. Ale im Noe wierzę bo była jedną kreska a jakoś zachodzilam.. Poknocilo mi się wszystko przez te leki, stres...
A robisz testy owu? Ja zawsze jak kreska była słaba to co drugi dzień, jak ciemniała to codziennie aż do 'piku' [emoji39]

Czy ta B6 activ to jest to http://pl.m.iherb.com/Country-Life-Coenzyme-Active-B6-Caps-P-5-P-PAK-30-Veggie-Caps/1642 [emoji780] [emoji780] [emoji780]

Riri kochaj się ile dasz radę i nie patrz na to czy codziennie czy raz w miesiącu ;) Ja jak planowałam ciąże i kochałam się codziennie przy mierzeniu temp to nie zaszłam ,w nast cyklu zwolniłam i współżyłam co 2 dzień i było dobrze. Ale to może czysty przypadek. Ten cykl który przepadł kochałam się z m. ze 4 razy przy owulacji i nic ;)

Dziewczyny mam do was pytanie tak sobie myślę bo ja przed zajściem w ciaze dokładnie przed owulacja w 2 ciąży miałam Zakrzep żyły podkolanowej myślicie że coś to miało wspólnego w trakcie ciąży? Brałam na to zastrzyki pamiętam. . Myślicie że przez to miałam krzepliwosc krwi jeszcze ta mutacja MTHFR i 677TT ja juz się zalamalam pomóżcie mi :(

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie tak sobie myślę bo ja przed zajściem w ciaze dokładnie przed owulacja w 2 ciąży miałam Zakrzep żyły podkolanowej myślicie że coś to miało wspólnego w trakcie ciąży? Brałam na to zastrzyki pamiętam. . Myślicie że przez to miałam krzepliwosc krwi jeszcze ta mutacja MTHFR i 677TT ja juz się zalamalam pomóżcie mi :(
Jeśli masz zakrzepicę to musisz brać heparynę .
Ja biorę jeszcze przed owulacją żeby przygotować macicę tzn endometrium .Wyszły ci jakieś konkretne trombofilie?

Do góry