reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbrelka, nie panikuj kochana. Chora jestes to glowa boli. Bardzo mozliwe, ze to zatoki, bo wtedy bol glowy jest mocno dotkliwy. Lec do lekarza, bo musisz byv zdrowa do hodowli jajek ;)

Doris, dawaj znac :)

Aga ty tez!

Bea, widze, ze wszystko zaplanowane :p

A my korzystamy ze staranek, A. nie trzeba namawiac hahah takze sie nie bronie ;) plemnikow nie oszczedzamy, idziemy w jakos ;) pozdrawiam i zbieram sie do pracy :D

Strawbelka .
Ja mam takie bóle jak ty na okrągło .
Mam stwierdzoną neuralgię nerwu trójdzielnego ( twarzowego )
Objawia się kilkudniowym bólem głowy , oka które boli i promieniuje na tył głowy . przeczulicą skóry na połowie twarzy i głowy .zawrotami .
U mnie wystarczy owianie wiartem lub przerwanie ciągłości naskórka w jamie ustnej .aby wywołać atak .
No ale nie wiem czy ty masz to samo .
Może to być infekcja zatok tak jak Beata pisze

Strawbrelka, nie panikuj kochana. Chora jestes to glowa boli. Bardzo mozliwe, ze to zatoki, bo wtedy bol glowy jest mocno dotkliwy. Lec do lekarza, bo musisz byv zdrowa do hodowli jajek ;)

Doris, dawaj znac :)

Aga ty tez!

Bea, widze, ze wszystko zaplanowane :p

A my korzystamy ze staranek, A. nie trzeba namawiac hahah takze sie nie bronie ;) plemnikow nie oszczedzamy, idziemy w jakos ;) pozdrawiam i zbieram sie do pracy :D
Pracuj pracuj
Żebyśmy się jeszcze na ten rok wyrobiły z porodami tak jak bea pisze
He.

Strawbelka .
Ja mam takie bóle jak ty na okrągło .
Mam stwierdzoną neuralgię nerwu trójdzielnego ( twarzowego )
Objawia się kilkudniowym bólem głowy , oka które boli i promieniuje na tył głowy . przeczulicą skóry na połowie twarzy i głowy .zawrotami .
U mnie wystarczy owianie wiartem lub przerwanie ciągłości naskórka w jamie ustnej .aby wywołać atak .
No ale nie wiem czy ty masz to samo .
Może to być infekcja zatok tak jak Beata pisze
No albo zatoki albo co innego okaze sie. Ale ja wystarczy ze wyjde bez czapki i juz mnie leb boli.
A wczoraj to mnie lewe oko bolalo, glowa w okolicy tego oka kolo skroni i nad lukiem brwiowym i po lewej stronie z tylu glowy. No i czilam sie jakbym zeszla z karuzeli i mnie mdlilo.
Na tomograf nigdy w zyciu nie pojde, bo babcia miala w glowie guza i pewnego dnia sie przewrocila i jak jej wycieli to mowila juz od rzeczy i dlugo juz potem nie zyla, wiec sobie daruje tomograf, wole nie wiedziec.
Podejrzewam jeszcze zatoki, bo kiedys sie tak na rowerze zalatwilam i mnie jeszcze gorzej leb bolal.
A to co Ty masz to grozne to jest?

QUOTE="nafoczka, post: 13850451, member:
Nafoczka
No właśnie tak jak Arda pisze .Pokazałaś nam samą kwintesencję .hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Strawbelka
To moje schorzenie jest bardzo uciążliwe i bolesne .
Leki na to to psychotropy które trzeba brać stale .Ja się po nich żle czuję więc ich nie biorę .Poprostu następna niestety bolesna choroba na całe życie .Można to jeszcze leczyć operacyjnie przecięciem jakiegoś tam nerwu ale nigdy zię nie zdecydowałam .Najgożej jest po wizytach u stomatologa bo jak mi przetnie lub draśnie dziąsło to zaraz mam atak .Tam w jamie usrnej przechodzi dużo nerwów które po podrażnieniu wyzwalają atak neuralgii

Do góry