reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dobry wieczór Laseczki:)
Wyjechałam do rodziny na week i teraz nadrabiam....ale produkcja...masakra z 30 stron było do czytania:)

Doris
Kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:*

Arda
owocnych starań:)

Susana
Widzę, że z tymi lodami to już Ci Dziewczynki nie odpuszcą:p hahahaha

Beata, Strawbelka, Nafoczko,Kwiatuszku
:*

Agnieszka
Jak tam u Was?:)

Martaha
A co u Ciebie? odezwij się!

Pozdrawiam reszte Dziewczyn:) i kolorowych do poduchy:*

Uciekam bo padam po tym weekendzie;)

reklama
Strawbelka, na kazde, najlepiej z polewa ;) dzisiaj mam jakis dobry humor takze mnie nie sluchajcie ;)

Fondie,powodzenia!

Nafoczka Susana Ci powie jak " ubic" na lezaco lody:D
Chyba mi dzis odbija, wybaczcie dziewczyny;)
Ja w programie powiedziałam że nigdy sama nie robiłam loda , lodów ....
No to Nafoczka nie pomoge ...

Choć już od tamtej pory regularnie ćwiczę .to i tak nie dorównuję w tym Strawbelce .Ona ci opowie dokładnie .:angry:

Ja w programie powiedziałam że nigdy sama nie robiłam loda , lodów ....
No to Nafoczka nie pomoge ...

Choć już od tamtej pory regularnie ćwiczę .to i tak nie dorównuję w tym Strawbelce .Ona ci opowie dokładnie .:angry:
Susana najlepsza bedzie tu Beatka, bo to ona Cie " wkopala":p

O rany ale tu dziś wesoło [emoji1]

Strawbelka zawiozłam resztę szarlotki do rodziców, bo mi du.psko rośnie od słodkiego [emoji1] wróciłam niedawno, umyłam się i zasiadłam do Was :D

Nafoczko czy activ B6 ma w składzie metylowaną B12? Czy trzeba osobno?

Apropo witaminy K2 to trzeba z nią ostrożnie bo ma związek z krzepliwością. Osoby z problemem krzepnięcia powinny na nią uważać ;) tak gdzieś kiedyś czytałam

Ooo pierwsza z brzegu wygooglowana stronka na temat witaminy K2 Link do: Witamina K2 cyt. "Ponieważ witamina K ma wpływ na krzepliwość krwi wszystkie osoby przyjmujące leki przeciwzakrzepowe powinny skonsultować się z lekarzem". Trzeba przemyśleć przyjmowanie, żeby sobie nie zaszkodzić [emoji4]

Nafroczka musiałam przegapić Twojego posta .
Doris nie denerwuj się, ruchy czujesz? Jesli tak wszystko jest ok.
Ja też jutro mam wizytę i też mam stracha.

reklama
A tu jest artykuł o witaminie D, o którym wspominałam rano ;) Link do: Witamina D - 4 fakty, które mogą cię zaskoczyć "W dorosłym życiu niedobory witaminy D mogą objawiać się pogorszeniem nastroju i dolegliwościami przypominającymi depresję. Jednymi z oznak są zmęczenie i trudności z koncentracją, które mijają wraz ze wzrostem stężenia witaminy D w organizmie", dlatego tutaj któraś z Was pisała, że lepiej się czuje po suplementacji tej witaminy :)

Do góry