Vitrum D3 forte.Oki! To dodam do tego folian bo to chyba sam kwas foliowy!!! A z wit D to co najlepiej??
reklama
Lumia bo w Polsce ciezko kupic to wszystko osobno, dlatego Solgara doradzalam. Ja kiedys szukalam i nie znalazlam. Jeszcze jak b12 metylowana znalazlam i kwas foliowy metylowany, to b6 metylowanego nie znalazlam nawet na internecie.
Wiem, wiem ja tez tak szukałam i znalazłam solgar.
G
Gość
Gość
Musisz wiedziec jakie to przeciwciala sa u Ciebie, bo to wazne.Mam pytanko czy duza ilosc przeciwcial (dokladnie nie wiem jakich bo sie lekarki nie dopytalam) ma wplyw na zagniezdzenie sie zarodka w macicy? Co sie w takim przypadku robi? Jestem po dwoch nieudanych probach in vitro. Zarodki po rozmnozeniu slabo sie rozwijaly i nie zagniezdzily sie w macicy.
a jak myslisz przeciez w mojej sytuacji tylko leze, jak mam ubic?Nafoczka jak to bez lodow???
Lumia1212 my kupujemy na iherb to jest dokladnie activ B6, a reszte tak jak Strawbelka pisze, na upartego znajdziesz w Pl tylko albo sklad slabszy albo cena wyzsza
G
Gość
Gość
Nafoczka Susana Ci powie jak " ubic" na lezaco lody
Chyba mi dzis odbija, wybaczcie dziewczyny
Chyba mi dzis odbija, wybaczcie dziewczyny
wlasnie skonczylam segregowac wszystkie badania o 8 wyjezdzamy..kurde caly segregator a zadnych przydatnych zbytnio badan dla niego hheNafoczka Księciunio jak ta lala. Chłopak rośnie jak na drożdżach.
Doris nie potrzebnie się stresujesz, na 100% będzie wszystko jak w największym w porządku.
Ale smaku narobiłyscie.
Martunia odezwij się, co u Ciebie ?
Fondi ty to już chyba spakowana i z rana ruszasz do Łodzi.
Pozdrawionka dla wszystkich Naszych.dziewczynek.
G
Gość
Gość
Arda ale na jakie lody??? Bo to wazneOj dziewczyny, smaka na lody robicie :> wstydzcie sie!!!
G
Gość
Gość
Tylko nie zaspijwlasnie skonczylam segregowac wszystkie badania o 8 wyjezdzamy..kurde caly segregator a zadnych przydatnych zbytnio badan dla niego hhe
reklama
lumia jak mnie tez wysle miedzy tymi dniami co ciebie to nawet dobrze ze dopiero plamic zaczynam to szybciej histero bedzieJa dopiero umawiam termin na histero!! Ktora byla w CZMP??
Podziel się: