reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Oki! To dodam do tego folian bo to chyba sam kwas foliowy!!! A z wit D to co najlepiej??
Ja bralam vitrum d 3 forte, bo w zelowej otoczce byl i ponoc mniej szkodzi watrobie. Ale roznie tutaj chyba dziewczyny biora.
A foliowy to musisz miec chyba metylowany? Czyli metafolin jak fobrze pamietam albo actifolin.

Oki! To dodam do tego folian bo to chyba sam kwas foliowy!!! A z wit D to co najlepiej??
Witamina d tylko w kroplach...wypowiadam się z własnego doświadczenia . Polecam : juvit d3 20 000 j, devikap 15 000, vigantol 20 000 j o ile znów da się go zdobyć, bo były ostatnio braki na magazynach , i do tego witamina k2 mk7

ja dziennie do dnia pozytywnego testu brałam 15 kropli, bo przy sm muszę bardzo pilnować witaminy d3, bo tracę ją szybko. Taki nawyk na całe życie

Teczowa napisz cos o tej K2.
Bo cos slyszalam ze jak bierze sie wit d3 to trzeba przy tym brac k2 ale chyba nikt tu nie bral, bo nic nie bylo.
Jak to sie bierze ile d3 a ile k2 jaka jest zaleznosc? I to zawsze przy suplementacji d3 trzeba brac k2?

reklama
Do góry