susana
Fanka BB :)
Dla Susany to jeszcze lody, bo ona bardzo lubi heh
Tylko
Ja lody robie .Co robicie??? Czarna mala to pewnie szarlote jeszcze wcina
A ja sie teraz nudze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla Susany to jeszcze lody, bo ona bardzo lubi heh
Tylko
Ja lody robie .Co robicie??? Czarna mala to pewnie szarlote jeszcze wcina
A ja sie teraz nudze
Ja bralam vitrum d 3 forte, bo w zelowej otoczce byl i ponoc mniej szkodzi watrobie. Ale roznie tutaj chyba dziewczyny biora.Oki! To dodam do tego folian bo to chyba sam kwas foliowy!!! A z wit D to co najlepiej??
??? Komu???Ja lody robie .
Witamina d tylko w kroplach...wypowiadam się z własnego doświadczenia . Polecam : juvit d3 20 000 j, devikap 15 000, vigantol 20 000 j o ile znów da się go zdobyć, bo były ostatnio braki na magazynach , i do tego witamina k2 mk7Oki! To dodam do tego folian bo to chyba sam kwas foliowy!!! A z wit D to co najlepiej??
Do szarlotki .Głupia ty??? Komu???
Teczowa 15.000???Witamina d tylko w kroplach...wypowiadam się z własnego doświadczenia . Polecam : juvit d3 20 000 j, devikap 15 000, vigantol 20 000 j o ile znów da się go zdobyć, bo były ostatnio braki na magazynach , i do tego witamina k2 mk7
nie no to jest moc witaminy np w juvit : jedna kropla to chyba 560j, a w devikapie jedna kropla to 460 j ( nie mam ulotki) więc jęsli masz brać 4000 j na dobę więc bierzesz 4000 : 560= około 7 kropliTeczowa 15.000???
Mi immunolog kazala brac max 4.000