reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ano dziendoberek wszystkim.
Fondi jeśli chcesz wizytę z USG to się umawiasz w rejestracji. Usg robi inny lekarz w mmiędzyczasie u Maliny w przychodni. Malina zleca tylko badania i leki. Robisz USG a potem idziesz z opisem do gabinetu Maliny.

reklama
Witajcie kobitki :-) :)

Przebiłam się przez kilkanaście stron, ufff…

Strawbelka – przecudną sukienkę kupiłaś, bardzo mi się podoba :tak: Jeżeli chodzi o AMH to lepszej bzdury ta dziewczyna co pisała to nie mogła wymyśli :realmad: Wcale nie będziesz miała gorszych komórek, tylko może ich być troszkę mniej. To jakiej jakości będą komórki pokazuje badanie estradiolu

Arda – kiedyś pytałaś o szczepienia. Śmiem donieść, że dr Sacha jest BARDZO drogi. W Łodzi są szczepienia po 550 zł, u Sachy 870 zł. Do tego jak się zdecydujesz na szczepienia u dr Sachy i masz skierowanie od innego immunologa na szczepienie to skierowanie nie jest brane pod uwage. Trzeba iść na wizytę do dr Sachy po skierowanie. Wizyta 200 zł. Jak widać to ten lekarz bardzo się ceni. Ja się zdecydowałam na Łódź pomimo tego, że jest dalej. Trzymam kciuki za owocne staranka :tak:

nafoczka – cieszę się, że już jesteś w domku. Teraz leż i odpoczywaj, a wszystko będzie dobrze. Kciukam :biggrin2:

Doris – za Twojego maluszka też kciukam i Was pozdrawiam :biggrin2:

susana – widzę, że staranka rozpoczęte, super ;-) ;)

teczowa – po cichu gratuluję dwóch pięknych kreseczek

motylek, lumia1212 – witam Was kobitki na forum

Ja wróciłam ze Szpitala, miałam histeroskopie.

Troche nie rozumiem malina jest jako imminolog i zleca tylko wszystko a usg nie robi ? A dubrawski robi usg a on tez zleca szczepienia ?

Lilia, uuu. Dzieki za informacje :) krakow by mi bardziej odpowiadal odleglosciowo, bo to lodzi to x2 odlreglosc :/ ale na razie to czekam spokojnie na to co przyniesie los po histero, intralipidzie i encortonie. Co tam u Ciebie? Wyszlo cos w histero?? Pisz koniecznie :)

Susana, w zasadzie 7 dni po owu, bo jest duza roznica w zaleznosci od dlugosci cyklu :) przy regularnym cyklu 28 dni to wypada kolo 21dc faktycznie.

reklama
Fondi nie wiem bo nie robiłam. Nie jestem pewną ale może być ok 50 zł bo dziewczyny
chyba tak płaciły.

Do góry