reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris,
Wiem, wiem, ze z zaciazeniem to nie taka prosta sprawa i nWet w tym cyklu nie licze na to, ale zawsze gdzies z tylu glowy obawa jest....
Jak wroce z pracy to podpatrze w stopkach, bo wydaje mi sie, ze chybA Kwiatuszek i BerthA lub Agnieszka maja to samo. Pamietam, ze ktos tu ostatnio pisal, ze jako jedna z nielicznych ma v leiden....
Ale nie ukrywam, ze chcialam isc na skroty liczac, ze ktoras z skarbic wiedzy :-) mi pomoze. Boje sie, ze jak zaczne szukac to sie przeraze :p

reklama
Doris,
Wiem, wiem, ze z zaciazeniem to nie taka prosta sprawa i nWet w tym cyklu nie licze na to, ale zawsze gdzies z tylu glowy obawa jest....
Jak wroce z pracy to podpatrze w stopkach, bo wydaje mi sie, ze chybA Kwiatuszek i BerthA lub Agnieszka maja to samo. Pamietam, ze ktos tu ostatnio pisal, ze jako jedna z nielicznych ma v leiden....
Ale nie ukrywam, ze chcialam isc na skroty liczac, ze ktoras z skarbic wiedzy :-) mi pomoze. Boje sie, ze jak zaczne szukac to sie przeraze :p

V leiden jesli dobrze kojarze to ma Susana

Podziwiam Was dziewczyny jak Wy się znacie na tych lekach, badaniach itp. Ja czekam na wyniki i też Was pewnie poproszę o pomoc.
A histero to bolesny zabieg??

Podziwiam Was dziewczyny jak Wy się znacie na tych lekach, badaniach itp. Ja czekam na wyniki i też Was pewnie poproszę o pomoc.
A histero to bolesny zabieg??
Histero masz w narkozie, wiec nic nie boli.
Mnie po histero nic nie bolalo, jakbym nic nie miala robione, ale zalezy co Ci beda robic podczas histero, bo po moze troche bolec, ale nie wiem, spytaj Ardy bo ona miala tam ostatnio usuwane polipy.

odebrałam wynik APTT, dziś 30 - norma 26-43 więc nie mam nadkrzepliwości!!!! :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Prawdopodobnie było tak, jak napisała KITKI, że moją krew sobie trzymali 4h zanim ją zbadali i już zaczęła sama w probówce krzepnąc. W każdym razie jest ok :-)

Oczywiście, żeby tak pięknie nie było to dziś mam stres związany z tym, że Oliś mniej kopie. Jakiś dziś spokojny. I tak zmartwienie kolejne.

Lumia, Ty bierz witaminy i się nie martw, będzie dobrze!

Strawbelka, dziś ja Ciebie pozdrawiam

Resztę Dziewczyn oczywiście też!

Lumia1212, histeroskopia jest pod narkozą, trwa krótko, nic nie boli, potem też nie, ja miałam tylko lekkie plamienie przez ok godzinę.

Susana, jak tam?

Doris dziekuje za pozdrowionka i wzajemnie;)
Doris zjedz sobie cos slodkiego, jak mozesz oczywiscie, podobno dzieci po tym robia sie ruchliwe, gdzies na watku wyczytalam ze dziewczuna zjadla cukiery, popila sprite i dziecko fikalo;)

reklama
Lumia1212, ja histero mialam bole jak na okres (jak za duzo chodzilam zamiast odpoczywac), bo mialam wycinane zrosty i lyzeczkowane polipy. Ale i tak przrez kilka dni mialam zapisany Nimesil wiec bolalo tylko troazkre i przy wysilku :) nic strasznego.

Do góry