reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tęczowa ja mialam progesteron ustawiony przez Przybycienia, ale ona go zaakceptowała. Bralam 2x2 (50) luteiny- teraz też tak biore i 3x dupka. Myśle, że powinnaś prgesteron zwiekszyć. Ja do tego jeszcze miałam prolutex od P.

Czarna, ogolnie czuje się dobrze choc jestem pełna strachu bo tak daleko jeszcze... brzuszek też nie dokońca jest taki spokojny ale to może byc efekt zabiegu- licze na to, że się poprawi, a leżenie musze potraktować jako przyjemność ;)
lutkę mam 100 i 200

reklama
Nafoczka, bedzie dobrze, tyle tych kciukow od nas masz zacisnietych, ze nie ma innej opcji;)
A Twoj synus Karol ( tak) slodki musi byc, jak tak o nim piszesz jak on Ci ten brzusio caluje i Was kocha... Tez bym takiego synka chciala;)

Nafoczka będzie dobrze.
Tęczowa Nafoczka dobrze mówi Lutke do tego zestawu dołącz obowiązkowo, jeśli masz taką możliwość. Ja np teraz biorę 2 x 1luttagen + 2 x 2 luteine dopwicipnie. Clexane też masz malutką daweczke.

Nafoczka będzie dobrze.
Tęczowa Nafoczka dobrze mówi Lutke do tego zestawu dołącz obowiązkowo, jeśli masz taką możliwość. Ja np teraz biorę 2 x 1luttagen + 2 x 2 luteine dopwicipnie. Clexane też masz malutką daweczke.
którą myślicie lepiej 100 mg czy 200 mg? już załatwiłam, żeby mi wysłali receptę ze szpitala w Irlandii na luteinę :D

Tęczowa a Jadźka kazala ci brać 3x (100), to tak weź, to juz cos wiecej jest, o 200 to nawet nie słyszałam, chyba, ze któraś z dziewczyn miała, a dupka do tego masz?

Asia życzę Ci ostatnich starań zakończonych happy endem ;)

Ovli no i co? Nico?? Robiłaś jeszcze raz ten teścik? Trzymam nadal kciuki.

Susana heh no jak dzieci i to jeszcze napalone ;) Ja pewnie postarałabym się o zrobienie histero o odpowiednim czasie ,nie uważam ,że taka późna cokolwiek wniesie. Przełóż na 3-4 dni po @ i będziesz pewna ,że nic nie ma i że ogonek nie chce się zagnieżdżać a Ty tam grzebiesz.

Nafoczka Witam ,witam. Jak synuś po powrocie mamy z pracy ;) Wczoraj zaczęłam kalendarzyk :)
Hej no u mnie wlasnie " nico " . Ani @ ani testu pozytywnego .

Mam wrażliwe piersi i boli czasami brzuch jak na @ ale jak narazie to cicho -sza ;) .

Nadal wielka niewidoma !!

reklama
Do góry