reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czarna a ty mówiłaś że miałaś jakieś plamienie .Może to @ była tylko taka skromna ?
Mnie po encortonie się opóżniała 3 dni max

ale macie tempo pisania...szok!
ale nadrobiłam :-)
mały zrobił sobie salę treningową w moim brzuchu i teraz trenuje tak, że spać nie mogę :-)

p.s. to tak napisałam na krótką zmianę tematu, bo ja już poza badaniami jestem na obecnym etapie :-)
Tez takie boisko treningowe mam do wynajęcia! Fasolki chętne zgłaszać sie do drużyny!! ;)

Doris
Witaj .
Pamiętam że najbardziej ruchy czułam w 6 miesiącu .Takie fikołki dosłownie .
Potem tego jeszcze długo mi brakowało po porodzie hehe

Ja w cyklu w ktorym bralam encorton mialam @ spozniona o tydzien. Tylko ze ja wtedy tez bralam clo i nie wiem czy to byla wina clo czy encortonu.
U mnie po 0:00 stuknie 12 dzień opóźnienia...[emoji20]
ale macie tempo pisania...szok!
ale nadrobiłam :-)
mały zrobił sobie salę treningową w moim brzuchu i teraz trenuje tak, że spać nie mogę :-)

p.s. to tak napisałam na krótką zmianę tematu, bo ja już poza badaniami jestem na obecnym etapie :-)
[emoji8]
Czarna a ty mówiłaś że miałaś jakieś plamienie .Może to @ była tylko taka skromna ?
Mnie po encortonie się opóżniała 3 dni max
Tak miałam plamienie, ok. 3 dni przed terminem @, ale nie możliwe że to był odpowiednik @, bo endo mam grube potwierdzone przez usg, więc ma się co złuszczać ;)
Czarna a siknij jeszcze jutro na testa, moze ta beta za wczesnie byla.
Wczoraj sikłam na test o czułości 10 i jedna kreska :(
Obudziła się we mnie nadzieja, bo z piątku na sobotę pojawiła się u mnie opryszczka, więc pełna nadziei w niedzielę rano zrobiłam test i zawiedziona byłam.

reklama
Fondie! U nas adopcja obgadana, oboje jestesmy za z mala roznica - dla mnie im mlodsze dziecko tym lepiej, a moj A. Najchetniej skusilby soe na 2 latka :)

Mala czarna, kurde, skad takie opoznienie? :/

U mnie 4 dc, powoli bede sie zegnac z @ :D

Do góry