reklama
G
Gość
Gość
Fondie a dziurka Ci nie zarosla bo wiesz ze nieuzywane czesci ciala zarastajaCzytam was dziekuje za mile slowa kibicuje dalej wszytkim przyszlam sie pochwalic ze wkocu od grudnia moge sie isc bzic z mezem z gumka bo z gumka ale wkocu mozna 4miesiace prawie postu bylo..dostalam wyniki wymazu i wyniki histopatologiczne wsio ok jitro 28dzien od zabiegu ..wiec powoli czekam na miesiaczke
G
Gość
Gość
Fondie bedziesz dziewica wtornaHahah.mam.nadzieje ze nie hahaha
Susana.21marca
Beata a jakie ci dokładnie kazał zrobić badania .i co mówił na wyniki z Mthfr?
Mam zrobić wymazy z pochwy na bakterie ,na GBS z szyjki na mycoplasma iureaplasme i chlamydie. To tak na skróty i zobaczymy co tam we mnie żyje A jeszcze na ALLO- MLR ,test cytotoksyczny i receptory KIR . Powiedziałam ,że na ten czas zrobię te pierwsze badania i do dzieła ze względu na endometrioze jak się nie uda to brnę dalej w badania.
Co do mutacji MTHFR mówił ,że bardzo dobrze,że biorę Acidum Folicum Hascum 5mg i powinnam jeszcze do tego Ovarin dorzucić.
Czuję się przebadana tak mnie brzuch dołem boli ,chociaż doktor był naprawdę delikatny ale ten plastikowy mikrofon do badania mi nie służy
bea, nikt nie lubi tego durnego wziernika.... no to bierz się dziewczyno do dzieła, a przy okazji badania porób. Trzeba działać i próbować
fondie, ja też mam taki post, że hej. Juz grubo ponad miesiąć Także przyłączam się do klubu dziewic od nowa haha. ALe pomyśl co to będzie za radocha jak już będzie można
fondie, ja też mam taki post, że hej. Juz grubo ponad miesiąć Także przyłączam się do klubu dziewic od nowa haha. ALe pomyśl co to będzie za radocha jak już będzie można
plastulinka
Fanka BB :)
Kochane czytam was codziennie.
Witam w gronie wtórnych dziewic- ja od października nic a nic
U mnie co raz lepiej- bhcg już w normie (4,25) więc teraz 2 chemie profilaktycznie i tygodniowa radioterapia glowy i koniec leczenie. Troszkę emocje powoli opadają
Nafoczko trzymaj się dzielnie, zobaczysz że bobo urodZi się w terminie.
Witam w gronie wtórnych dziewic- ja od października nic a nic
U mnie co raz lepiej- bhcg już w normie (4,25) więc teraz 2 chemie profilaktycznie i tygodniowa radioterapia glowy i koniec leczenie. Troszkę emocje powoli opadają
Nafoczko trzymaj się dzielnie, zobaczysz że bobo urodZi się w terminie.
G
Gość
Gość
Beata a Nafoczka w szpitalu? Czy w domu?
Kiedy ona ma termin porodu?
Plastulinka super ze wszystko idzie ku dobremu!
Kiedy ona ma termin porodu?
Plastulinka super ze wszystko idzie ku dobremu!
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Strawbelka, Nafoczka jest w szpitalu, czeka na wyniki posiewu i decyzje czy będą je zakładać pessar czy szew. A termin ma 10 dni po mnie czyli wg OM ok 20 lipca.
Plastulinka, nawet nie wiesz jak się cieszę, że najgorsze za Tobą i udało się wyleczyć wszystko. Teraz już będzie wszystko ok.
A mi dziś coś chyba za często brzuch twardnieje :-(, wzięłam nospę i jest trochę lepiej. Napisałam też sms do mojego gina ale jeszcze nie wysłałam i czekam.
Plastulinka, nawet nie wiesz jak się cieszę, że najgorsze za Tobą i udało się wyleczyć wszystko. Teraz już będzie wszystko ok.
A mi dziś coś chyba za często brzuch twardnieje :-(, wzięłam nospę i jest trochę lepiej. Napisałam też sms do mojego gina ale jeszcze nie wysłałam i czekam.
Podziel się: