G
Gość
Gość
Dziewczynki prosze pomozcie Motylkowi, bo ja ja do Was nakierowalam, bo Wy madre babki jestescie i kazda sie dobrze zajmiecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata wstawilas ta fote, a ja myslalam ze to jakas fota z Ludwina, ze to tam jakis mazurek z zajacem jest na tym usg, ze oni sobie jakis taki zart zrobili z okazji swiat wielkanocnych.Zobacz załącznik 750134 Mniej więcej tak to wygląda u mnie Króliczek playboya . Nadal uważasz ,że to jest lepiej? Przegrodę można usunąć lub zminimalizować i wtedy jest piękna macica a u mnie z tym trzeba żyć i już.Tak mi wczoraj doktor powiedział. Ale co tam nie narzekam i brne dalej w walke
Witajcie dziewczyny jestem tu nowa powiem wam że straciłam 2 córeczki jedna w 31 tygodniu 15 maja 2015 podejrzenia wielowadzia czyli roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu powiększone serce brak robaka móżdżku; (
Następna straciłam w 13 tygodniu serduszko przestało bic nie wiadomo z jakiej przyczyny mam stwierdzono mutacje MTHFR i teraz po miesiącu zrobiłam testy 2 i wyszły 2 blade kreski robiłam wczoraj betę i mam 35 jutro powtarzam wynik ale mam już zastrzyki z heparyna duphaston 2 razy dziennie i 15 mg kwasu foliowego myślicie że to może być nowa ciąża?
Pozdrawiam
Byłam na becie wynik kolo 15 a na 15:30 mam do lekarza
Dziewczyny no niestety beta 28 czyli spada po tamtej ciąży pozostało czekanie za @ a miałam nadzieję
Super! Oby było więcej takich lekarzy, bo do takich to można chodzić. I powiem jedno: ona ma rację. Jeszcze urodzisz zdrowego bobasa.czesc dziewczyny niestety moje figle zle sie skonczyły. Myslalam, że przeszla infekcja skoro nic nie wyszło na wymazie ale niestety dzis z dwojna siła uderzyło. Poszłam szybko do jakies Pani ginekolog u nas w malej miescinie jakas co pracuje w szpitalu w Rudzie Śląskiej. Dostałałm leków za 70 zł jakies od buzi dopochwowe i smarowanie. Siedziałam u niej 40 minut nie wiedzialam, ze mamy takiego fajnego ginekologa. I najpierw wywiad czy rodzilam, czy mialam poronienia i sie zaczelo.... mialam nie miec usg ale oczywiscie zrobila wszystko przebadala powiedziala, że wszystko ok jest tutaj i, że mam 3 duze jajka kolo 22mm jakos mialy czyli szybko wrocilo wszystko do normy..cholera 3 jajka a w ciaze zajsc nie moge;/ powiedziala, że na miesiaczke moze bede jeszcze czekac bo odstawiam bromergon wiec wszystko moze sie rozregulowac ale kazala isc do maliny bez zadnych hormonow wogole jak zaczelysmy rozmawiac to mowie ze bylam u lekarza wkatowicach i ze jedziemy do lodzi a ona sie pyta jak sie nazywa mo lekarz z Katowic podalam nazwisko a ona mowi" o moj student " wiec doskonale go znala ..potem mowi a do Łodzi to do Malinowskiego Pani jedzie? ja mowie, że tak a ona, że Panie z takimi problemami od raz do Łodzi kieruje bo nie zna lepszego lekarza. Od razo mi sie miło zrobiła ..powiedziała, że miala teraz pacjentkę co wysłała do niego i teraz tez doniej chodzi i jest przy koncowce juz. Mowi, ż enie bedzie mi zyczyc wytrwalosci bo jest pewna, że bede miala kolejne dziecko bo kobiety z taka zawizetoscia zawsze walcza do konca. BYlo mi na prawde miloNi pierwszy raz od dlugiego czasu wiem, że dobrze pieniazki wydałam na wizytę i dobrze poswieciłam swoj czas. nawet cała macice pomierzyła wszystko poogldała i znała sie na wszystkim super jestem zadowolona jak nigdy
plastulinka bardzooo sie ciesze. Na temat macic dwuroznych nic nie wiem moze jeszcze nie..nie wiem
Te wada jest jedna z możliwych , koróta mozesz mieć . U mnie lekarze mówili że dwurozna nie jest tak poważna jak z przrgrodą tz że nie trEba operować ale mozna zrobić plastykę macicy tylko lekarze nie chcą robic nic z tym dopóki nie poronisz 3 razy !! Tak było w moim przypadku .Zobacz załącznik 750134 Mniej więcej tak to wygląda u mnie Króliczek playboya . Nadal uważasz ,że to jest lepiej? Przegrodę można usunąć lub zminimalizować i wtedy jest piękna macica a u mnie z tym trzeba żyć i już.Tak mi wczoraj doktor powiedział. Ale co tam nie narzekam i brne dalej w walke