reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Riri, ja szczepionek nie mam na razie w planie. Teraz jestem na intralipidzie w encortonie i czekam az zajde w ciaze. Ale moja miejscowa ginka mnire troche podlamala haslem, ze jak sie teraz nie uda to mam isc do sachy sie szczepic dlatego pytam z ciekawosci jak to wyglada. U mnire jest problem z nk. Mlr nigdy nie robilam. Zobaczymy jak sie to potoczy... Droga imprreza tak jak mowisz. Bardzo ci dziekuje za sokladna informacje!
Arda
Ale ty na intralipidzie jeszcze nie próbowałaś?

reklama
hej hej
melduje się o poranku ;)
Beatka, ja dziś uderzam do Jadzi :sorry: kciukasy zaciśnięte?

a co do sobotniej imprezki to tylko chciałam dorzucić, że mój Młody został też uświadomiony, co skutkuje pytaniami typu: "mamo czy z twojego brzuszka to już wszyscy się urodzili?" :-D to z kolei po rozwinieciu tematu spowodowało lawine miłosci i całusów w brzusio- średnio jeden na godzine :-) :) i jeszcze większe zadręczanie mamusi :-D

Miłego dnia, owocnego w same pozytywy!!!

Dzień Dobry :-)

Ja dziś mam dzień leżący, boli mnie kręgosłup i ciągnie coś w pachwinach - chyba Mały się przesunął w inne miejsce, bo ruchy czuję jakoś inaczej. A tak poza tym to u mnie nic nowego.
Nuuuudaaaaaaa

Tak jak Nafoczka życzę miłego dnia :-)

Asia o poranku?? 30 minut temu ;)
Ale Fajnie musiałaś się poczuć jak maluch tak kochał Twój brzusio :D

Asiu & Susana wrozka Nafoczka zyczenie spelni w srode bowiem jedna Beatka wciaz czeka na olsnienie w postaci doktora P. Pozwolicie jej oczywiscie? :-D
Proszę o wybaczenie to wszystko moja wina ;)

Beti ja tez wybieram A i D, a z tymi lodami Susany coz nie kumam wcale ale moze i lepiej bo ja ostatnio tylko na takim etapie jestem :-D hihihihi...
Hmm teraz ja nie kumam ,że same lody Ci pozostały :p

dziewczyny moge napisac dlugiego posta i ponarzekac?
Rozbawiłaś mnie tym tekstem pisz,pisz . Najwyżej postawimy Cię do pionu i coś poradzimy .

Beatka
Ty pleciugo .
Teraz muszę się tłumaczyć !!!!!!
Wybacz. Taki humorek miałam dowciapny :p

Beatka, ja dziś uderzam do Jadzi :sorry: kciukasy zaciśnięte?[/QUOTE

Już się robi. Zaciskam :D

Ostatnia edycja:
Pogoda daje dziś w kość. Leje i z domu się nie chce wychodzić. Miałam jechać na diagnostykę ale coś mnie smyra w gardle, dreszcze mam to poczekam do jutra. Leżę w łóżku pewnie jak większość kobiet już dziś robię sobie 8 marca ;)
Dziewczyny dokładnie 4 lata temu urodziła swoje pierwsze ziemskie dziecię . Maluch dostał prezent i no niestety zaraz łezki ociera bo on pedałować nie umie :( A rower mimo że w piwnicy przestał gdzieś z 3 tyg okazał się za mały. Więc to małe dziecię wcale nie takie małe. ;)

Arda ty się jednym komentarzem nie przejmuj i nie bierz do siebie. Ja jakbym miała tak się przejmować to osiwiałabym do tego czasu. Do tej pory żadnego siwka nie uświadczy na mojej czuprynce.

hej hej
melduje się o poranku ;)
Beatka, ja dziś uderzam do Jadzi :sorry: kciukasy zaciśnięte?

a co do sobotniej imprezki to tylko chciałam dorzucić, że mój Młody został też uświadomiony, co skutkuje pytaniami typu: "mamo czy z twojego brzuszka to już wszyscy się urodzili?" :-D to z kolei po rozwinieciu tematu spowodowało lawine miłosci i całusów w brzusio- średnio jeden na godzine :-) :) i jeszcze większe zadręczanie mamusi :-D
Nafoczka
Miłego dnia, owocnego w same pozytywy!!!
Oj...rozczulający ten twój synuś ....
Kciuki zaciśnięte mocno trzymamm!!!!!

Beatka ucałuj synusia i złóż życzenia od ciotki klotki .
Rower za mały? Jak ty go kupowałaś .po ciemku? Hehe

reklama
Oczywiście ,że ucałuję :) I dziękuję. Chyba matka ciemna była. Kupiłam 12'' bo to dla takich maluchów ale najwidoczniej Filipek odziedziczył nogi modelki po mamusi :p. A zamawiany był internetowo więc przymiarka dopiero dziś heh. Ale Filipuś zgodziła się na wymianę na większy bo to taki ugodowy chłopak.

Arda napisz może do enya ona to miała spore doświadczenie w szczepieniu ;) Na pewno udzieli Ci rad.Więc startujesz i Ty. Oki jak już to daj znać potrzymamy kciuki. Ja też jestem w gotowości i do starań i do kciuków za innych :D

Do góry