reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Historia plastulinki dziala sie jak mialam albo przerwe w foru. Albo dopiero sie odnajdywalam ostatnio nawet szukalam na forum jej postow ale nie odnalazlam 5/10nieststy doczytalam tzn wiem ze ma.kosmowczaka po zabiegu...ale nie pamietaj momentu czy rosla jej beta czy nie i kiedy to odkryla..ale strawbelka juz wiem dziekuje za informacje tylko.sie upewnialam czy trzeba robic. Mialam banki jutro gin a bete zrobie pojutrze
Fondie jak nie chcesz to nie musisz jej robic, mi tam nic do tego, ja tylko sie zastanawialam czemu jej nie kontrolujesz.
TO TWOJE ZDROWIE

reklama
Przepraszam za bledypisze z tel z przerwami na kaszlenie;) jestem tak wymeczona przez leki ze mam dosc dzis dostalam kolejny antybiotyk mocniejszy i nici z wymazu narazie.
Przepraszam ze nie udzielam sie odnosoe tych form metylowych ale.pewnoe po21 dopiero bede w temacie

Przepraszam za bledypisze z tel z przerwami na kaszlenie;) jestem tak wymeczona przez leki ze mam dosc dzis dostalam kolejny antybiotyk mocniejszy i nici z wymazu narazie.
Przepraszam ze nie udzielam sie odnosoe tych form metylowych ale.pewnoe po21 dopiero bede w temacie

A mnie dziś zrobiła gina wymaz...na antybiotyku. Teraz dopiero czytam, że w trakcie się go nie wykonuje.

Susana nie mam leydena. U mnie któreś już z kolei pokolenie że strony mamy ma żylaki.
Mnie ostatnio tak oblały nogi jak przy zakrzepach, że nawet jak bym mnie chciała to i tak muszę brać acard. Hemoglobinę zawsze miałam w gorzej granicy lub powyżej. Bez badań wiedziałam że 0,4 to za mało. W łodzi wyniki tylko to potwierdziły.
A jakie badania robiłaś, że wyniki to potwierdziły. U mnie tato ma na stałe leki na rozrzedzenie krwi, ja żylaki na nogach mam od dziecka niestety, tylko obawiam się, że to nie wystarczy do diagnozy

Asia, no chyba, ze bierzesz cos co nie koliduje, ale dla mnie to conajmniej dziwne. Zawsze jak bralam antybiotyk to wymaz minimum 10 dni po.

reklama
nikt mi nie kazal sprawdzac betahcg jesli usg jak i histopatologia sa ok.

No mi też nie. Po I zabiegu nawet nie myślałam. Fakt czasem jestem jak pięciolatek ,jak mi nie powiedzą i nie pokierują to skąd mam wiedzieć?? Dlatego też przystąpiłam do forum . Jakbym tak wszystko wiedziała to pewnie nie straciłabym ciąży ;)
Po drugim zabiegu kazali mi badać bhcg ze względu na podejrzenie zaśniadu dlatego badałam. Teraz nikt nie wspomina o badaniu bo raz na miesiąc mam ale sama o to już dbam.

Do góry