Dziewczyny mialam 4zabiegi i nigdy nie kazano mi badac bety po zabiegu ..mialam tylko histopatologie i usg i to wszystko. Wam gin zawsze kazal badac bete ? Wszystkie badaly ? Jutro gina zapytam po usg co i.jak najwyzej skontroluje koncem tygodnia jak sie lepiej pocziuje bo kaszle jak gruzlik jutro sie pod.kiblem schowam w poczekalni
reklama
G
Gość
Gość
Susana bo takie stare baby jak my to musza chyba duzo kwasu foliowego brac ja biore actifolin ta dawke 2 i jeszcze mam 0,4 z solgara w tym modulatorze homocysteiny.Strawbelka
No to ? Mam zwiększyć do 800?
Nie wiem w końcu czy przy tej hetero mam też zwykły kwas brać ?
Bo to chyba przy homozygocie się go wcale nie bierze
Jak w pracy?
G
Gość
Gość
Susana a w pracy super
W koncu mi sie chce do pracy chodzic
W koncu mi sie chce do pracy chodzic
G
Gość
Gość
Faktycznie 0,2 jest kwasu, teraz spojrzalam ale tam jest duzo b6 i b12. Actofolin dodatkowo biore wiec mi to wystarczy.Przecież ten Wasz Solgar mam tylko 0,2 mg kwasu foliowego. Psu na budę takie witaminy przy naszych poronieniach , jedna z dziewczyn pisała tu o Prelatan Clasic i to mam jakiś sens. Za solgar placisz 50 zł i kiepsciutki ten skład. Nafoczka dobrze pisze jak jest potrzeba tych form metylowych to z i herb.
bertha
Fanka BB :)
Mi lekarz nie kazał badać bety po poronieniu i zabiegu..Dziewczyny mialam 4zabiegi i nigdy nie kazano mi badac bety po zabiegu ..mialam tylko histopatologie i usg i to wszystko. Wam gin zawsze kazal badac bete ? Wszystkie badaly ? Jutro gina zapytam po usg co i.jak najwyzej skontroluje koncem tygodnia jak sie lepiej pocziuje bo kaszle jak gruzlik jutro sie pod.kiblem schowam w poczekalni
Tez pojęcia nie miałam ze powinno sie zbadać. A to kurde takie ważne..
Tym bardziej ze nie odebrałam wyniku histopatologicznego :/
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Fondie ile Ty masz lat? 5?Dziewczyny mialam 4zabiegi i nigdy nie kazano mi badac bety po zabiegu ..mialam tylko histopatologie i usg i to wszystko. Wam gin zawsze kazal badac bete ? Wszystkie badaly ? Jutro gina zapytam po usg co i.jak najwyzej skontroluje koncem tygodnia jak sie lepiej pocziuje bo kaszle jak gruzlik jutro sie pod.kiblem schowam w poczekalni
Ja bete zawsze sama badalam na swoja reke, gin mi nigdy nic nie mowil, ale ja szanuje swoje zdrowie, a Ty chyba nie albo jestes wrozka i wiesz ze beta ci spada...
G
Gość
Gość
Aga jakie Ty masz dawki b6 i b12 ze piszesz ze z Solgara kiepski sklad jes. Faktycznie tam malo kwasu, ale reszty duzo. Chyba duzo...
Jakie maja byc dawki b6 i b12???
Jakie maja byc dawki b6 i b12???
Ja badalam betki po tych 2 wiekszych ciazach - spadaly mi wolno. Jak ponad 2 miesiace po lyzeczkowaniu balam sie, ze wpadlam to jeszcze mialam dodatnia... Ale lekarz uprzredzal, zeby kontrolowac i nawet w szpitalu mowili.
Ja dzis wskoczylam na rowerek, troche pocwiczylam, tak lekko, bo troche sie boje o brzuch, ale zawsze cos codziennie troszkr doloze no i ogarniam dietke
Ja dzis wskoczylam na rowerek, troche pocwiczylam, tak lekko, bo troche sie boje o brzuch, ale zawsze cos codziennie troszkr doloze no i ogarniam dietke
G
Gość
Gość
Aga na tym solgarze mam napisane ze dawka b6 to 1786% dziennego zapotrzebowania, a b12 to 10000% dziennego zapotrzebowania. To dalej malo jest???Przecież ten Wasz Solgar mam tylko 0,2 mg kwasu foliowego. Psu na budę takie witaminy przy naszych poronieniach , jedna z dziewczyn pisała tu o Prelatan Clasic i to mam jakiś sens. Za solgar placisz 50 zł i kiepsciutki ten skład. Nafoczka dobrze pisze jak jest potrzeba tych form metylowych to z i herb.
reklama
G
Gość
Gość
Ma duzo razy wiecej b6 i b12 niz ten prenatal clasic co piszesz, wiec nie wiem czemu niby ten Solglar jest beznadziejny. Sprawdz dawki.Aga na tym solgarze mam napisane ze dawka b6 to 1786% dziennego zapotrzebowania, a b12 to 10000% dziennego zapotrzebowania. To dalej malo jest???
Podziel się: