reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ma duzo razy wiecej b6 i b12 niz ten prenatal clasic co piszesz, wiec nie wiem czemu niby ten Solglar jest beznadziejny. Sprawdz dawki.

Strawbelka
A w tym modulatorze są formy metyl ?
Czy z lepszą wchłanialnością ?
Jest tyle tego na rynku że nie wiadomo co wybrać .

reklama
Strawbelka
A w tym modulatorze są formy metyl ?
Czy z lepszą wchłanialnością ?
Jest tyle tego na rynku że nie wiadomo co wybrać .
Susana chyba wczoraj albo w sobote walkowalam temat Solgara z jedna dziewczyna ktora pracuje w aptece. Na innym watku pisala.
Solgar to bardzo dobra firma jest.
Modulator ma niby zwykly kwas, b6 i b12, ale ma " dawce " 3 form metylowych( ta betaina z buraka) Wiec to tak jakbys brala formy metylowe. Cofnij sie tam jak z Bertha o tym pisalysmy. Tam jest wszystko wyjasnione, bo tez nie moglam tego zalapac i dziewczyna mi tlumaczyla.

Susana tylko tam sa cholernie duze dawki b6 i b12.
Jak sie zdecydujesz to kupic to tych zastrzykow z b12 to juz chyba nie bierz. A i kup sobie actifolin bo tam tylko malo foliowego jest.

Strawbelka widzisz nie wszyscy wiedza...nie zachowuje sie jakbym miala 5lat zawsze pytalam gina co mozw byc nie tak po zabiegu dostawalam info ze tylko zasniad moze soe zrobic ale to widac na usg i w wyniku histopatologi ...mialam.zabiegi w 2szpitalach i zabiegi mialam robione przez 3roznych lekarzy nikt mi nie kazal sprawdzac betahcg jesli usg jak i histopatologia sa ok. Nie mialam.pojecia jakoe inne konsekwencje moze niesc zabieg ..dopoi nie trafilam ma forum. Nie badalam bo myslam ze usg i histopatologia wszystko pokaza..od srody lezalam nie mialam w glowie.nic innego jak zbicie goraczki z 39 dzis wrocilam ttoche do zywych i zaczelam sie przejmowac dopiero a wczesniej to bylo dosc wczesnie od zabiegu i twierdzialam ze mam czas.

Strawbelka widzisz nie wszyscy wiedza...nie zachowuje sie jakbym miala 5lat zawsze pytalam gina co mozw byc nie tak po zabiegu dostawalam info ze tylko zasniad moze soe zrobic ale to widac na usg i w wyniku histopatologi ...mialam.zabiegi w 2szpitalach i zabiegi mialam robione przez 3roznych lekarzy nikt mi nie kazal sprawdzac betahcg jesli usg jak i histopatologia sa ok. Nie mialam.pojecia jakoe inne konsekwencje moze niesc zabieg ..dopoi nie trafilam ma forum. Nie badalam bo myslam ze usg i histopatologia wszystko pokaza..od srody lezalam nie mialam w glowie.nic innego jak zbicie goraczki z 39 dzis wrocilam ttoche do zywych i zaczelam sie przejmowac dopiero a wczesniej to bylo dosc wczesnie od zabiegu i twierdzialam ze mam czas.
Fondie Plastulinki historia powinna Ci dac do myslenia. Nie pisze Ci tego zlosliwie, tylko sie zastanawiam czemu nie robisz bety i nie sprawdzasz czy spada.

No właśnie nie ma sensu chyba brać tych b w moim przypadku skoro homocysteina dobra .I zastrzyki biorę .
Mam jeszcze 3 to jest na trzy miesiące .Tylko kwas będę brać tylko nie wiem ile tego kwasu zwykłego jak biorę ten metafolin 0,4
Do tego inofem i tam jest 0,2 kwasu .
Czy dalej 15 mg zwykłego ?
Zaraz chyba napiszę do ginki

Fondie ja jestem po 6 stratach i nigdy nie sprawdzałam jak spada beta... nie zdawałam sobie sprawy że mogą być takie skutki... no nic człowiek uczy się całe życie. ..tym razem zrobię kontrolę. ..

Fondie, akurat o sprawdzaniu bety po poronieniu mówiłyśmy tutaj już nie raz! Tobie również mówiłyśmy kilka razy żebyś sprawdzała. Plastulinka opowiadała swoją historię a Bea25ta też pisała, że sprawdza raz na kilka dni!

reklama
Historia plastulinki dziala sie jak mialam albo przerwe w foru. Albo dopiero sie odnajdywalam ostatnio nawet szukalam na forum jej postow ale nie odnalazlam 5/10nieststy doczytalam tzn wiem ze ma.kosmowczaka po zabiegu...ale nie pamietaj momentu czy rosla jej beta czy nie i kiedy to odkryla..ale strawbelka juz wiem dziekuje za informacje tylko.sie upewnialam czy trzeba robic. Mialam banki jutro gin a bete zrobie pojutrze

Do góry