reklama
Bertha po przeczytaniu tego artykulu okazuje sie ze szczepionki sa bardzo skuteczne ale.tylko."podane z glowa" i noe tylko.na allo.mrl...
A najwazniejsza jest diagnostyka...troche sie przerazilam.jak to przeczytalam, ze tak mo w.ciemno ladowali wszystko naraz
A najwazniejsza jest diagnostyka...troche sie przerazilam.jak to przeczytalam, ze tak mo w.ciemno ladowali wszystko naraz
tęczowa89
Fanka BB :)
Susana czy czy Ty bierzesz kwas 15 mg i dodatkowo metafolin?Witam
Ja z kolei wyczytałam że niekiedy po zbadaniu ilości kwasu foliowego lub wit b12 w organiżmie może być ich nadmiar jeżeli jest mutscja .
Organizm nie przysfaja nie przerabia wtedy .Poziom jest wysoki ale homocysteina też wysoka .
Przy mutacji szczególnie homo taki wysoki poziom kwasu foliowego który się nie wchłania jest bardzo niekorzystny.
G
Gość
Gość
Ja wyczytalam ze zwykly kwas przy ktorejs mutacji, nie pamietam czy homo czy heterozygotycznej jest toksyczny.Susana czy czy Ty bierzesz kwas 15 mg i dodatkowo metafolin?
susana
Tak jak piszesz .Jest toksyczny przy homozygocie.Ja mam hetero więc ciut lepiej .Ja wyczytalam ze zwykly kwas przy ktorejs mutacji, nie pamietam czy homo czy heterozygotycznej jest toksyczny.
susana
TęczowaSusana czy czy Ty bierzesz kwas 15 mg i dodatkowo metafolin?
Ja 15"mg kwasu zwykłego brałam przez trzy miesiące .Brałam też 400
Metafolinu dziennie firmy solgar.
Teraz biorę tylko metafolin.Wyniki homocysteiny będą dzisiaj to się okarze
tęczowa89
czekam zatem na informacjeTęczowa
Ja 15"mg kwasu zwykłego brałam przez trzy miesiące .Brałam też 400
Metafolinu dziennie firmy solgar.
Teraz biorę tylko metafolin.Wyniki homocysteiny będą dzisiaj to się okarze
Liluli czy Lumia wysłały mi zaproszenie?
Susana pośliniłam się na sernik .Ja już od miesiąca słodyczy nie ruszyłam i pewnie do świąt nie ruszę bo jak nie widzę to jest ok. A święta to wiadomo..
Nafoczka napisałam wiadomość nie wiem czy dostałaś?
Ja mam już dziś dosyć!! Dzwoniłam dzisiaj o histeroskopie. Nadal sprzętu nie ma kazano mi dzwonić. Co oni myślą ,że człowiek tak na stresie to codziennie funkcjonować?? Dziś już mam migrene i kolkę w sercu ,ale kogo to obchodzi?! Zastanawiam się czy nie odpuścić i za miesiąc zrobić ,bo wkrótce to i tak będzie za późno w tym tyg do środy mogę mieć zabieg a w przyszłym to już będzie za późno. :*(
Edytuję wiadomość po 20 min. Nie usiedziałam na miejscu (cała Ja) Zadzwoniłam raz jeszcze z zapytaniem do jakiego dnia cyklu można robić histeroskopie i no do 7 dni po okresie ,które wypadają mi w czwartek Powiedziałam,że u mnie to wtedy wypada a On na to ale ja powiem pani kiedy trzeba będzie przyjść i to będzie w kwietniu!! Cóż to już mam z głowy histeroskopię i przynajmniej wracam do bezstresowego ,na ile się da funkcjonowania
Susana pośliniłam się na sernik .Ja już od miesiąca słodyczy nie ruszyłam i pewnie do świąt nie ruszę bo jak nie widzę to jest ok. A święta to wiadomo..
Ja mam już dziś dosyć!! Dzwoniłam dzisiaj o histeroskopie. Nadal sprzętu nie ma kazano mi dzwonić. Co oni myślą ,że człowiek tak na stresie to codziennie funkcjonować?? Dziś już mam migrene i kolkę w sercu ,ale kogo to obchodzi?! Zastanawiam się czy nie odpuścić i za miesiąc zrobić ,bo wkrótce to i tak będzie za późno w tym tyg do środy mogę mieć zabieg a w przyszłym to już będzie za późno. :*(
Edytuję wiadomość po 20 min. Nie usiedziałam na miejscu (cała Ja) Zadzwoniłam raz jeszcze z zapytaniem do jakiego dnia cyklu można robić histeroskopie i no do 7 dni po okresie ,które wypadają mi w czwartek Powiedziałam,że u mnie to wtedy wypada a On na to ale ja powiem pani kiedy trzeba będzie przyjść i to będzie w kwietniu!! Cóż to już mam z głowy histeroskopię i przynajmniej wracam do bezstresowego ,na ile się da funkcjonowania
Ostatnia edycja:
Liluli czy Lumia wysłały mi zaproszenie?
Kochana, współczuję stresu...rzeczywiście nie fajnie sobie pogrywają. Może weź jakieś ziółka na uspokojenie, zrelaksuj się...zapewne na dniach sprawa ze sprzętem się rozwiąże.
A z jakiego powodu masz skierowanie na histero? Coś na usg zobaczyli, czy któryś lekarz ma jakieś podejrzenia, że wady mogą być powodem strat?
Mogę napisać, że jestem z Ciebie dumna, że wytrzymałaś tyle bez słodkości, masz ogromną wolę, jesteś wielka!!!
reklama
Asia 666 edytowałam wiadomość. Pisałyśmy jednocześnie
Dzięki Asia ja też jestem z siebie dumna bo uwielbiam słodycze. Szkoda że ćwiczyć mi się nie chce to efekty byłyby boooskie,ale ćwiczyłam jedynie 1,5 mieś.
A z jakiego powodu masz skierowanie na histero? Coś na usg zobaczyli, czy któryś lekarz ma jakieś podejrzenia, że wady mogą być powodem strat?
Miałam przegrodę macicy, przy 2 poronieniu lekarz mówił ,że jest długości 3cm więc chciałam to sprawdzić. A przy okazji miałam 2 zabiegi łyżeczkowania to w razie zrostów też by się tym zajęli.
Mogę napisać, że jestem z Ciebie dumna, że wytrzymałaś tyle bez słodkości, masz ogromną wolę, jesteś wielka!!!
Dzięki Asia ja też jestem z siebie dumna bo uwielbiam słodycze. Szkoda że ćwiczyć mi się nie chce to efekty byłyby boooskie,ale ćwiczyłam jedynie 1,5 mieś.
Podziel się: