reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka
20160227_174407.jpg Sernik pychota:tak:

Załączniki

• 20160227_174407.jpg
    20160227_174407.jpg
    367,3 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Bertha po przeczytaniu tego artykulu okazuje sie ze szczepionki sa bardzo skuteczne ale.tylko."podane z glowa" i noe tylko.na allo.mrl...
A najwazniejsza jest diagnostyka...troche sie przerazilam.jak to przeczytalam, ze tak mo w.ciemno ladowali wszystko naraz:(

Witam
Ja z kolei wyczytałam że niekiedy po zbadaniu ilości kwasu foliowego lub wit b12 w organiżmie może być ich nadmiar jeżeli jest mutscja .
Organizm nie przysfaja nie przerabia wtedy .Poziom jest wysoki ale homocysteina też wysoka .
Przy mutacji szczególnie homo taki wysoki poziom kwasu foliowego który się nie wchłania jest bardzo niekorzystny.
Susana czy czy Ty bierzesz kwas 15 mg i dodatkowo metafolin?

Liluli czy Lumia wysłały mi zaproszenie?

Susana pośliniłam się na sernik .Ja już od miesiąca słodyczy nie ruszyłam i pewnie do świąt nie ruszę bo jak nie widzę to jest ok. A święta to wiadomo..

Nafoczka napisałam wiadomość nie wiem czy dostałaś?

Ja mam już dziś dosyć!! Dzwoniłam dzisiaj o histeroskopie. Nadal sprzętu nie ma kazano mi dzwonić. Co oni myślą ,że człowiek tak na stresie to codziennie funkcjonować?? Dziś już mam migrene i kolkę w sercu ,ale kogo to obchodzi?! Zastanawiam się czy nie odpuścić i za miesiąc zrobić ,bo wkrótce to i tak będzie za późno w tym tyg do środy mogę mieć zabieg a w przyszłym to już będzie za późno. :*(

Edytuję wiadomość po 20 min. Nie usiedziałam na miejscu (cała Ja) Zadzwoniłam raz jeszcze z zapytaniem do jakiego dnia cyklu można robić histeroskopie i no do 7 dni po okresie ,które wypadają mi w czwartek :( Powiedziałam,że u mnie to wtedy wypada a On na to ale ja powiem pani kiedy trzeba będzie przyjść i to będzie w kwietniu!! Cóż to już mam z głowy histeroskopię i przynajmniej wracam do bezstresowego ,na ile się da funkcjonowania

Ostatnia edycja:
Liluli czy Lumia wysłały mi zaproszenie?

Susana pośliniłam się na sernik .Ja już od miesiąca słodyczy nie ruszyłam i pewnie do świąt nie ruszę bo jak nie widzę to jest ok. A święta to wiadomo..

Nafoczka napisałam wiadomość nie wiem czy dostałaś?

Ja mam już dziś dosyć!! Dzwoniłam dzisiaj o histeroskopie. Nadal sprzętu nie ma kazano mi dzwonić. Co oni myślą ,że człowiek tak na stresie to codziennie funkcjonować?? Dziś już mam migrene i kolkę w sercu ,ale kogo to obchodzi?! Zastanawiam się czy nie odpuścić i za miesiąc zrobić ,bo wkrótce to i tak będzie za późno w tym tyg do środy mogę mieć zabieg a w przyszłym to już będzie za późno. :*(

Kochana, współczuję stresu...rzeczywiście nie fajnie sobie pogrywają. Może weź jakieś ziółka na uspokojenie, zrelaksuj się...zapewne na dniach sprawa ze sprzętem się rozwiąże.
A z jakiego powodu masz skierowanie na histero? Coś na usg zobaczyli, czy któryś lekarz ma jakieś podejrzenia, że wady mogą być powodem strat?

Mogę napisać, że jestem z Ciebie dumna, że wytrzymałaś tyle bez słodkości, masz ogromną wolę, jesteś wielka!!!

reklama
Asia 666 edytowałam wiadomość. Pisałyśmy jednocześnie :D

A z jakiego powodu masz skierowanie na histero? Coś na usg zobaczyli, czy któryś lekarz ma jakieś podejrzenia, że wady mogą być powodem strat?
Miałam przegrodę macicy, przy 2 poronieniu lekarz mówił ,że jest długości 3cm więc chciałam to sprawdzić. A przy okazji miałam 2 zabiegi łyżeczkowania to w razie zrostów też by się tym zajęli.

Mogę napisać, że jestem z Ciebie dumna, że wytrzymałaś tyle bez słodkości, masz ogromną wolę, jesteś wielka!!!

Dzięki Asia ja też jestem z siebie dumna bo uwielbiam słodycze. Szkoda że ćwiczyć mi się nie chce to efekty byłyby boooskie,ale ćwiczyłam jedynie 1,5 mieś.:(

Do góry