reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, jak to jest z @ po zabiegu, długo czekałyście?

Wczoraj sobie żartowałam z K., że jak dostaniemy zielone światło to bliźniaki będą (szwagierka urodziła). A tak na serio to jak się uda to te maleństwo będzie takie wyczekane, ukochane i rozpieszczane, że szkoda słów.

reklama
Strawbelko:)
Wszystko jasne:)Teraz tylko muszę poszukać w aptekach:)

ojjj ja tak w zeszłym tygodniu poszalałam:) nie pytajcie co piłam:p hahahhaa wstałam o 15:p

Dziewczyny, a powiedzcie mi, przy tych mutacjach, jaką dawkę clexan się przepisuje?
Wczoraj jeszcze czytałam na temat tych mutacji. Widzę,że zdania są podzielone, nawet co do kwesti, czy mają wpływ na poronienia.
Już mam tak dużą głowe, że zaraz mi pęknie:p Nie wiem czy jechać jutro na badania, czy nie olać....czy się strać czy jednak odczekać ten cykl i zrobić szerszą diagnostykę (w tym nk, allo....). Nic trzeba będzie podjąć meską decyzję:p bo jak co od jutra puregon musi pójść w ruch:)
Starac sie i brac zelazny zestaw, plus metylowe ;)

Dziewczyny, jak to jest z @ po zabiegu, długo czekałyście?

Wczoraj sobie żartowałam z K., że jak dostaniemy zielone światło to bliźniaki będą (szwagierka urodziła). A tak na serio to jak się uda to te maleństwo będzie takie wyczekane, ukochane i rozpieszczane, że szkoda słów.
Ja nic nie czekalam, lekarz tylko mnie skontrolowal czy tamcw srodku wszystko ok i kazal sie starac.

Ja czekalam okolo 30dni zawsze wiec troszre dluzej niz w normalnym cyklu.

Lumia, mnie hematolog powiedzial, ze dawke clexane uzaleznia sie od wyniku antyXa, tylko robiac to badanie jest jasny obraz jakiej dawki potrzeba.

Arda juz przeczytalam co to;)
Ale napisz cos wiecej, kiedy robi sie to badanie, czy sa jakies zalecenia zeby je zrobic w danym dniu? Czy na etapie staran, czy wciazy, czy robi sie raz, czy sie powtarza co jakis czas?

reklama
Do góry