reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Widzę że temat insulinowy .
Też dzisiaj byłam na krzywej cukrowej .Robiłam jeszcze homocysteine i przeciwciała przeciw łożysku.(tych wynik za dwa tygodnie ) Reszta dopiero wvkarcie w środe u lekaeza
Asia jest takie badanie które ja też dziś robiłam .Hemoglobina glikowana .
To badanie pokazuje twoją wysokość glukozy przez okres ostatnich trzech miesięcy .Jakie były wartości .Poczytaj w int.Myślę że w takuej sytuacji powinnaś zrobić .
Można na fundusz.

reklama
Widzę że temat insulinowy .
Też dzisiaj byłam na krzywej cukrowej .Robiłam jeszcze homocysteine i przeciwciała przeciw łożysku.(tych wynik za dwa tygodnie ) Reszta dopiero wvkarcie w środe u lekaeza
Asia jest takie badanie które ja też dziś robiłam .Hemoglobina glikowana .
To badanie pokazuje twoją wysokość glukozy przez okres ostatnich trzech miesięcy .Jakie były wartości .Poczytaj w int.Myślę że w takuej sytuacji powinnaś zrobić .
Można na fundusz.
Dziękuję, teraz muszę poszukać innego lekarza 1 kontaktu, bo z tym ostatnim nie da się gadać :-(
Rzeczywiście warto zrobić te badanie.

Czytam interpretację wyników w necie i powyżej 200 jest cukrzyca, teraz jest to stan przedcukrzycowy, czyli aż tak źle nie jest. Ale trzeba się za siebie wziąść i to bezwzględnie.

Ostatnia edycja:
Strawbelka
Dzisiaj będę robić sernik chałwowy z twojego przepisu.
Zaraz jade po produkty .
Jutro mamy 50-siątkę mojego męża siostry i obiecałam że coś jej upiekę .
Mam nadzieję zabłysnąć tym ciastem .
Mówiąc skromnie ;-) ;)

Dziewczyny BARDZO DZIEKUJE ZA ODZEW!!!!
To dla mnie bardzo ważne, tym bardziej ,że zawitała @@@, w końcu i chyba będziemy się starć w tym miesiącu. Myślicie ,że z tymi wynikami, które mam nie powinnam się martwić?

Aha i dziś dzwonilam do szpitala uniwersyteckiego tam badanie mutacji, w pakiecie kosztuje 450 zł, w diagnostyce 600/650. Pojadę w poniedziałek, dla świętego spokoju, chcę zrobić. Bo widzę,że kilku z Was wyszły.
Myślę, że warto je zrobić - bo zawsze można jakoś zadziałać, a kariotypy? chyba na to nie ma rady....

pozdrawiam Was serdecznie:)

Strawbelka
Dzisiaj będę robić sernik chałwowy z twojego przepisu.
Zaraz jade po produkty .
Jutro mamy 50-siątkę mojego męża siostry i obiecałam że coś jej upiekę .
Mam nadzieję zabłysnąć tym ciastem .
Mówiąc skromnie ;-) ;)
Susana u mnie wszyscy co jedli ten sernik, mowia ze w zyciu lepszego nie jedli. No ale kazdy lubi cos innego. Napewno jest slodki. Zreszta jak goscie lubia serniki to tym beda zachwyceni.
Susana tylko postaraj sie, zeby Ci ladny wyszedl;)

Lumia a jestes pewna ze to tylko te dwie mutacje tyle kosztuja? Ja robilam rok temu w diagnostyce i zaplacilam za MTHFR 250-rabat 5%, ale zeby az tyle wiecej?
Susana wrzuci fotke, prawda?

reklama
Lumia a jestes pewna ze to tylko te dwie mutacje tyle kosztuja? Ja robilam rok temu w diagnostyce i zaplacilam za MTHFR 250-rabat 5%, ale zeby az tyle wiecej?

Nafoczko,
Zgadza się MTHFR faktycznie 250 zł, ale chciałam jeszcze zrobić protrombine i v leiden, a to koszt 350zł - byłam wczoraj specjalnie w diagnostyce - tak mi Panie powiedziały....

Dziewczyny,
A co się stosuje przy każdej z mutacji, jak wyjdzie? clexan, formy metylowe...

Ostatnia edycja:
Do góry