reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Widzę że temat insulinowy .
Też dzisiaj byłam na krzywej cukrowej .Robiłam jeszcze homocysteine i przeciwciała przeciw łożysku.(tych wynik za dwa tygodnie ) Reszta dopiero wvkarcie w środe u lekaeza
Asia jest takie badanie które ja też dziś robiłam .Hemoglobina glikowana .
To badanie pokazuje twoją wysokość glukozy przez okres ostatnich trzech miesięcy .Jakie były wartości .Poczytaj w int.Myślę że w takuej sytuacji powinnaś zrobić .
Można na fundusz.

reklama
Widzę że temat insulinowy .
Też dzisiaj byłam na krzywej cukrowej .Robiłam jeszcze homocysteine i przeciwciała przeciw łożysku.(tych wynik za dwa tygodnie ) Reszta dopiero wvkarcie w środe u lekaeza
Asia jest takie badanie które ja też dziś robiłam .Hemoglobina glikowana .
To badanie pokazuje twoją wysokość glukozy przez okres ostatnich trzech miesięcy .Jakie były wartości .Poczytaj w int.Myślę że w takuej sytuacji powinnaś zrobić .
Można na fundusz.
Dziękuję, teraz muszę poszukać innego lekarza 1 kontaktu, bo z tym ostatnim nie da się gadać :-(
Rzeczywiście warto zrobić te badanie.

Czytam interpretację wyników w necie i powyżej 200 jest cukrzyca, teraz jest to stan przedcukrzycowy, czyli aż tak źle nie jest. Ale trzeba się za siebie wziąść i to bezwzględnie.

Ostatnia edycja:
Strawbelka
Dzisiaj będę robić sernik chałwowy z twojego przepisu.
Zaraz jade po produkty .
Jutro mamy 50-siątkę mojego męża siostry i obiecałam że coś jej upiekę .
Mam nadzieję zabłysnąć tym ciastem .
Mówiąc skromnie ;-) ;)

Dziewczyny BARDZO DZIEKUJE ZA ODZEW!!!!
To dla mnie bardzo ważne, tym bardziej ,że zawitała @@@, w końcu i chyba będziemy się starć w tym miesiącu. Myślicie ,że z tymi wynikami, które mam nie powinnam się martwić?

Aha i dziś dzwonilam do szpitala uniwersyteckiego tam badanie mutacji, w pakiecie kosztuje 450 zł, w diagnostyce 600/650. Pojadę w poniedziałek, dla świętego spokoju, chcę zrobić. Bo widzę,że kilku z Was wyszły.
Myślę, że warto je zrobić - bo zawsze można jakoś zadziałać, a kariotypy? chyba na to nie ma rady....

pozdrawiam Was serdecznie:)

Strawbelka
Dzisiaj będę robić sernik chałwowy z twojego przepisu.
Zaraz jade po produkty .
Jutro mamy 50-siątkę mojego męża siostry i obiecałam że coś jej upiekę .
Mam nadzieję zabłysnąć tym ciastem .
Mówiąc skromnie ;-) ;)
Susana u mnie wszyscy co jedli ten sernik, mowia ze w zyciu lepszego nie jedli. No ale kazdy lubi cos innego. Napewno jest slodki. Zreszta jak goscie lubia serniki to tym beda zachwyceni.
Susana tylko postaraj sie, zeby Ci ladny wyszedl;)

Lumia a jestes pewna ze to tylko te dwie mutacje tyle kosztuja? Ja robilam rok temu w diagnostyce i zaplacilam za MTHFR 250-rabat 5%, ale zeby az tyle wiecej?
Susana wrzuci fotke, prawda?

reklama
Lumia a jestes pewna ze to tylko te dwie mutacje tyle kosztuja? Ja robilam rok temu w diagnostyce i zaplacilam za MTHFR 250-rabat 5%, ale zeby az tyle wiecej?

Nafoczko,
Zgadza się MTHFR faktycznie 250 zł, ale chciałam jeszcze zrobić protrombine i v leiden, a to koszt 350zł - byłam wczoraj specjalnie w diagnostyce - tak mi Panie powiedziały....

Dziewczyny,
A co się stosuje przy każdej z mutacji, jak wyjdzie? clexan, formy metylowe...

Ostatnia edycja:
Do góry