reklama
przynajmniej wiesz na czym stoiszWpadam na chwilę się przywitać .
Mam badania
Mam potwierdzoną mutację V Leidem
Mthfr C 677T hetero również mam Chyba te clexany 0,4 były za słabe co brałam .
Wpadne do was jak będę w domu
Pozdrawiam
Gdzieś wyczytałam, że zamiennikiem clexane jest fraxiparyna i działa ona dłużej, tzn dłużej zostaje we krwii.Wpadam na chwilę się przywitać .
Mam badania
Mam potwierdzoną mutację V Leidem
Mthfr C 677T hetero również mam Chyba te clexany 0,4 były za słabe co brałam .
Wpadne do was jak będę w domu
Pozdrawiam
Jeszcze ważną istotną sprawą jest to, aby zastrzyki wykonywać zawsze o tej samej porze dnia, np. o 10.
Co zapamiętałam to się podzieliłam, może komuś ta wiedza posłuży.
susana
Fanka BB :)
Tak robiłam tylko mi się wydaje że powinnam mieć dawke 0,8 a nie 0,4 ?Gdzieś wyczytałam, że zamiennikiem clexane jest fraxiparyna i działa ona dłużej, tzn dłużej zostaje we krwii.
Jeszcze ważną istotną sprawą jest to, aby zastrzyki wykonywać zawsze o tej samej porze dnia, np. o 10.
Co zapamiętałam to się podzieliłam, może komuś ta wiedza posłuży.
Jeszcze muszę doczytać .
A może jeszcze podpowiecie co wiecie?
martaha123
Asia błąd wykluczam...
Susana teraz wiesz przynajmniej o co chodzi... a nie w ciemno...
Susana teraz wiesz przynajmniej o co chodzi... a nie w ciemno...
tak czytalam, że przy mutacjach 0,4 to zdecydowanie za malo.Tak robiłam tylko mi się wydaje że powinnam mieć dawke 0,8 a nie 0,4 ?
Jeszcze muszę doczytać .
A może jeszcze podpowiecie co wiecie?
a slyszeliscie, że przy przeciwplemnikowych powinno sie przytulac w gumce? na stronie maliny na bocianie tak jest napisane ... nie wiem czy tabletki anty nie brac..
Ja uwazam że jak nie możesz utrzymać to problem byłby ten sam z in vitro . Takie moje zdanieMartaha...dużo siły.pomimo wszystko.
Pytanie do osoby, która coś pisała o in vitro. Bo tak się zastanawiam, czy np. u mnie miałoby to sens,jeśli z zajściem nie ma problemu, a z utrzymaniem? jak to jest dziewczyny? co myślicie?
reklama
tęczowa89
tak słyszałam o tym, gin mi o tym mówiłatak czytalam, że przy mutacjach 0,4 to zdecydowanie za malo.
a slyszeliscie, że przy przeciwplemnikowych powinno sie przytulac w gumce? na stronie maliny na bocianie tak jest napisane ... nie wiem czy tabletki anty nie brac..
Podziel się: