reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
asia pewnie ominelam jak pisalas mozesz napisac czy ta ostania ciaza byla na zestawie? u kogo sie leczysz?
Ta ciąża nie była na zestawie. Brałam tylko Euthyrox na tarczycę. Dziś mam 1 wizytę u Jerzak popołudniu. Jeszcze nie mam badań mthrf i dziś zrobiłam homocysteinę razem z morfologią, betą (zalecenie wczorajsze ginekologa) i crp (chodzi o stan zapalny).

Dzien dobry:) Nafoczka dziekuje za pamiec i wywolywanie;):*
Jestem caly czas, czytam w miare na biezaco i bardzo mocno kibicuje!
U nas w porzadku, jutro zaczynam 33 tydzien i na prawde ciezko mi w to wszystko uwierzyc. Wyprawka gotowa w miare, tylko rzeczy musze jeszcze poprac i torbe spakowac...
Mala wazy ok 2kg i skubana lezy w poprzek. Ciekawa jestem czy sie obroci. Teoretycznie dla mnie bez wiekszego znaczenia bo zdecydowalam sie z moim doktorkiem na cc. I tyle u mnie!
Sciskam Was wirtualnie bardzo mocno i gleboko wierze, ze do kazdej z nas usmiechnie sie szczescie. Walczymy!!!

Portia, fajnie, że Ty tez się pokazałaś. :-) 33 tc, ojjak ja bym chciała być juz na tym etapie!
Ja mam dziś jakiś zły dzień, trochę smutnych informacji na watkach po poronieniu i tutaj też martwie się, żeby u Martahy było wszystko dobrze.
Poza tym tak strasznie mi się czas wlecze, te dni tak długo trwają, godziny, minuty ciągną się w nieskończoność. ja już chcę czerwiec!!!!

:* cześć. Jak humory? miałam iść dzisiaj do pracy...ale nie idę, bo się dzieć rozchorował i mama z nim zostaje w domu więc mam wolne i się byczę :D

hej :) ja dzis umowilam sie do endokrynologa iod razu skocze na wymaz 3 marca wiec juz dalej lan jais jest tylko nie moge sie na piatkowa wizyte cos umowic bo nie moge sie dodzwonic.

Na 1 marca sie umowilam;)

Dziewczyny, co wiecie na temat matylowanych form kwasu foliowego, b6 i b12.
Podobno zaleca się taką suplementację przy mutacji mthfr. Macie jakieś sprawdzone suplementy, aby je uzupełniać?

reklama
asia669,
tak to prawda,że trzeba brać zmetylowane formy tych witamin. Ja biorę również kwas foliowy zmetylowany. na iherb są dostępne.

Do góry