reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wpadam na chwilę się przywitać .
Mam badania
Mam potwierdzoną mutację V Leidem :sad:
Mthfr C 677T hetero również mam :sad::sad:Chyba te clexany 0,4 były za słabe co brałam .

Wpadne do was jak będę w domu
Pozdrawiam
Kuzwa ja tez zrobie teraz te badania, bo widze ze prawie wszystkie to macie. A znajac mojego pecha to tez bede to miec.

Dziewczyny a lekarz musi dac skierowanie tam do Lodzi? Czy jakis dokument ze 2 razy poronilam? Bo bym dzis o to poprosila.

tak czytalam, że przy mutacjach 0,4 to zdecydowanie za malo.
a slyszeliscie, że przy przeciwplemnikowych powinno sie przytulac w gumce? na stronie maliny na bocianie tak jest napisane ... nie wiem czy tabletki anty nie brac..
A to nie chodzi o to zeby była wlasnie gumka zeby plemniki nie docierały do ciebie i sie przeciwciała nie umacniały?

A czy któryś gin mówił cos o tym ze te przeciwciała we krwi mogą powodować problemy z zagniezdzaniem i utrzymaniem w pierwszych tygodniach?
Moj gin tylko powiedział o zachodzeniu i skoro zaszłam to moje przeciwciała małe sa i nie maja znaczenia... Ale nie jestem do końca przekonana. Badałam tylko we krwi.

Dziewczyny mi dubr coś tan zagadywal o invitro ale ja póki co nie chciałam mówił ze nue tylko jak nie można zajść to in vitro alw szczegóły pewnie poznam wkrótce. Ja z zajściem to bez problemu schody zaczynają się później. ..

A to nie chodzi o to zeby była wlasnie gumka zeby plemniki nie docierały do ciebie i sie przeciwciała nie umacniały?

A czy któryś gin mówił cos o tym ze te przeciwciała we krwi mogą powodować problemy z zagniezdzaniem i utrzymaniem w pierwszych tygodniach?
Moj gin tylko powiedział o zachodzeniu i skoro zaszłam to moje przeciwciała małe sa i nie maja znaczenia... Ale nie jestem do końca przekonana. Badałam tylko we krwi.
ne wiem ale skoro by tak bylo to lepiej by chyba bylo nie brac tabletek anty... ale niebadalam jeszcze tych przeciwcial.

Dziewczyny mi dubr coś tan zagadywal o invitro ale ja póki co nie chciałam mówił ze nue tylko jak nie można zajść to in vitro alw szczegóły pewnie poznam wkrótce. Ja z zajściem to bez problemu schody zaczynają się później. ..
dobrze, że napisałaś musze zapytac maliny o to na wizycie :)

reklama
Asia błąd wykluczam...
Susana teraz wiesz przynajmniej o co chodzi... a nie w ciemno...
Martha
Właśnie doczytałam że u ciebie byle jak ...Może się jeszcze wszystko rozkręci? A krwawienia jak ? Ustały już? Mam nadzieję że to początek i pęcherzyk jeszcze za mały na razie

Do góry