Ja trż utrzymać nie mogę juz 3 razy straciłam ciąże , miałam usowaną przrgrodą i jestem w fazie starań .Ja uwazam że jak nie możesz utrzymać to problem byłby ten sam z in vitro . Takie moje zdanie
reklama
G
Gość
Gość
Takiej to dobrzeZ kliniki wyszlam po 3h, jedtem na wakacjach i z netem slabo.
Martaha, wspieram :*
Tez mialam leciec teraz na wczasy, ale kasa pojdzie na in vitro
G
Gość
Gość
Kuzwa ja tez zrobie teraz te badania, bo widze ze prawie wszystkie to macie. A znajac mojego pecha to tez bede to miec.Wpadam na chwilę się przywitać .
Mam badania
Mam potwierdzoną mutację V Leidem
Mthfr C 677T hetero również mam Chyba te clexany 0,4 były za słabe co brałam .
Wpadne do was jak będę w domu
Pozdrawiam
G
Gość
Gość
Dziewczyny a lekarz musi dac skierowanie tam do Lodzi? Czy jakis dokument ze 2 razy poronilam? Bo bym dzis o to poprosila.
a gdzie w lodzi chcesz te badania robic?Dziewczyny a lekarz musi dac skierowanie tam do Lodzi? Czy jakis dokument ze 2 razy poronilam? Bo bym dzis o to poprosila.
bertha
Fanka BB :)
A to nie chodzi o to zeby była wlasnie gumka zeby plemniki nie docierały do ciebie i sie przeciwciała nie umacniały?tak czytalam, że przy mutacjach 0,4 to zdecydowanie za malo.
a slyszeliscie, że przy przeciwplemnikowych powinno sie przytulac w gumce? na stronie maliny na bocianie tak jest napisane ... nie wiem czy tabletki anty nie brac..
A czy któryś gin mówił cos o tym ze te przeciwciała we krwi mogą powodować problemy z zagniezdzaniem i utrzymaniem w pierwszych tygodniach?
Moj gin tylko powiedział o zachodzeniu i skoro zaszłam to moje przeciwciała małe sa i nie maja znaczenia... Ale nie jestem do końca przekonana. Badałam tylko we krwi.
bertha
Hmm.. Ale jak ktoś ma tendencje do krwiaków to znowu nie powinien za dużej dawki brać..Tak robiłam tylko mi się wydaje że powinnam mieć dawke 0,8 a nie 0,4 ?
Jeszcze muszę doczytać .
A może jeszcze podpowiecie co wiecie?
martaha123
Dziewczyny mi dubr coś tan zagadywal o invitro ale ja póki co nie chciałam mówił ze nue tylko jak nie można zajść to in vitro alw szczegóły pewnie poznam wkrótce. Ja z zajściem to bez problemu schody zaczynają się później. ..
ne wiem ale skoro by tak bylo to lepiej by chyba bylo nie brac tabletek anty... ale niebadalam jeszcze tych przeciwcial.A to nie chodzi o to zeby była wlasnie gumka zeby plemniki nie docierały do ciebie i sie przeciwciała nie umacniały?
A czy któryś gin mówił cos o tym ze te przeciwciała we krwi mogą powodować problemy z zagniezdzaniem i utrzymaniem w pierwszych tygodniach?
Moj gin tylko powiedział o zachodzeniu i skoro zaszłam to moje przeciwciała małe sa i nie maja znaczenia... Ale nie jestem do końca przekonana. Badałam tylko we krwi.
dobrze, że napisałaś musze zapytac maliny o to na wizycieDziewczyny mi dubr coś tan zagadywal o invitro ale ja póki co nie chciałam mówił ze nue tylko jak nie można zajść to in vitro alw szczegóły pewnie poznam wkrótce. Ja z zajściem to bez problemu schody zaczynają się później. ..
reklama
susana
MarthaAsia błąd wykluczam...
Susana teraz wiesz przynajmniej o co chodzi... a nie w ciemno...
Właśnie doczytałam że u ciebie byle jak ...Może się jeszcze wszystko rozkręci? A krwawienia jak ? Ustały już? Mam nadzieję że to początek i pęcherzyk jeszcze za mały na razie
Podziel się: