reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aga czegos nie rozumiem..malina nie prowadzi ciazy ? Czemu chodzisz do Maliny i do pawelczyk ? Czemy do dwoch ? Nie robilam badan bety bo piersi przestaly bolec i mdlosci odeszly na pewno spada beta a jakos mnie doluje ta beta. Lekarka powiedziala, ze na pewno niema zadniadu zebym sie nie przejmowala. Aga dobrze pisalysmy z rana ze te badania ci th to pokazuja czy szczepic ?a przepraszam napisalas przy czym szczepi:)

reklama
HEJ
ja teraz tylko na chwilkę, jeszcze nie nadrobiłam czytania, wróciłam dopiero z mkiasta i z usg :-)
A To moj Mały synuś!!!
usg 22.02.2016.JPG

Załączniki

• usg 22.02.2016.JPG
    usg 22.02.2016.JPG
    38,9 KB · Wyświetleń: 256
Chodze do dwóch ponieważ mieszkam koło Poznania i muszę mieć lekarza że szpitala klinicznego. Do szczepień potrzebne jest tak na prawdę kilka badań. Nie jestem lekarzemi , zakwalifikował mnie do szczepień i tematu nie drążylam. Komuś trzeba zaufać. Mój Prof z Poznania tam nas wysłał i obaj będą w czasie ciąży mnie konsultować. Wyznaje zasadę, że nie jak plan a to plan b , a nie jak b to c. Z lekami nie pokrecilam Pawelczyk obstawil mnie lekami na wszelki wypadek jak by mi coś odbiło i nie czekała bym na allo mrl. Ja wolę nie ryzykować i dopiero jak da mi zielone światło i zestaw leków Malina to dopiero zastartuje. Pawelczyk po prostu nie uznaje Encortonu i dał taką mała daweczke terapeutyczną.

Aga ale jak cos malina tez obstawia lekami i prowadzi ciaze ? Ja na miejscu moge miec gina ale tylko dobrego od usg na lekach sie zero zna malina wystarczy ?
Ja w encorton nie wierze i boje sie go mam nawet wrazenie ze 20mg tylko namieszala mi w tarczycy.znow:( ale.ja lekarzem nie jestem jednym pomaga innym nie ale ty agmieszka p mialas szczepienia?

Malina prowadzi ciążę też po prostu powiedz mu że nie masz zaufanego ginekologa na miejscu. Ja w ciąży doszczepic się , a ciąże będę prowadzić na miejscu. Malina dane Encorton pod warunkiem, że masz do tego nie wskazania. U mnie są niskie przeciwciała i być może wystarczą same szczepionki. Czasami dziewczyny też tak maja i się udaje. Z tego co pamiętam to Agnieszka nie zakwalifikowala się do szczepień.

reklama
Martaha trzymamy kciuki!!
Susana robisz ANA1, jak wyjda dodatnie to ANA2 a na koncu ana3
Strawbelka super!
Doris, piekny synus a corki mmmm po mamusi!

Ja dzis tez bylam na badaniu. Z Usg skonczylam 19tyg, Mlody spory, wazy jak blisko cukier :-D 950g i wciaz sie nie chce przekrecic czyli od poczatku wbil dupsko w moja dziurke i tak siedzi posladkowo przez co kopie nisko po pecherzu. Szyjka ponoc ok 3,5 wiec nie wiem kto jak mierzyl. Fotki brak ale jak widxialam jak wyglada to co do karty przypinal hmm to nasuwaja sie slowa... NFZ! ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry