reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Marta będzie dobrze , bo teraz nadchodzi " fala powodzeń " i ja zamierzam też z niej skorzystać ;)
AgnieszkaP jak się masz?? Masz może jakąś fotkę dla nas ?? Doris i Nafoczka same się swoimi szczęściami napawają a nam nawet oka nacieszyć nie dadzą ;)

dzień dobry :) u nas dziś slonecznie ale wietrznie:) dziś wkońcu się lepiej czuję i mam juz brazowe plamienie uff co za ulga:) takze oczekuje wiosny i wizyty u Maliny:)
beas na pewno nastepna bedziesz ty:)
arda gdzie ty?
susana allo mrl nie robilas? aga pisala ze ze wilczynski jest uczniem Maliny. Jakby Ci proponował szczepienia to byś się zaszczepiła?
martha ty po szczepionkach miałaś sprawdzane allo zanim dostałam zielone światło?
aga a co u Ciebie ? mas zteraz badanie 6 marca tak dobrze pamietam?

dzień dobry :) u nas dziś slonecznie ale wietrznie:) dziś wkońcu się lepiej czuję i mam juz brazowe plamienie uff co za ulga:) takze oczekuje wiosny i wizyty u Maliny:)
beas na pewno nastepna bedziesz ty:)
arda gdzie ty?
susana allo mrl nie robilas? aga pisala ze ze wilczynski jest uczniem Maliny. Jakby Ci proponował szczepienia to byś się zaszczepiła?
martha ty po szczepionkach miałaś sprawdzane allo zanim dostałam zielone światło?
aga a co u Ciebie ? mas zteraz badanie 6 marca tak dobrze pamietam?

Cześć dziewczyny
Fondie
Allo nie robiłam bo Wilczek nie zlecił .
Pozatym z tego co czytałam to oni allo sprawdzają dopiero po 2-3 szczepieniach czy jest dobre .Powinno być chociaż 30 a najlepiej 40 .- wtedy jest zielone światło na 4 miech .Jak jest allo 50 to można się starać przez 5 miesięcy itd potem trzeba doszczepiać po tym czasie .
Podobno przy dodatnich ana się nie szczepi ale Malina szczepi przy dodatnich ana .
Mnie Wilczek ana nie kazał robić .Nie mam tego badania .

Susana zaden immunolog nie szczepi przy dodatnich ana! A tym bardziej Malina! Allo mlr spr sie przed szczepieniami. Jesli wynosi 0 wtedy sie szczepi. A powtarza sie czy wzrosło czy nie. Enya np 11 razy sie szczepila.

ale aga pisała o ile cos nie pokrecilam, że malina na podstawie innego badania patrzy czy sie szczepi jakies th czy c cos tam :) kojarzycie? nie wiem gdzie ten post bo szukam i nic:) a allo dopiero po 3 szczepionkach ja mam ana ujemne 1,2 wiec bez znaczenia :)

Susana zaden immunolog nie szczepi przy dodatnich ana! A tym bardziej Malina! Allo mlr spr sie przed szczepieniami. Jesli wynosi 0 wtedy sie szczepi. A powtarza sie czy wzrosło czy nie. Enya np 11 razy sie szczepila.
kwiatuszek a jak twoje szczepienia i starania?powtarzalas juz allo? ale chyba zaczelas szczepinia dopiero?

reklama
Dziewczynki tylko na chwile...
Dzwonila ta pani, ale ze siedze w starej pracy i nie mam jak rozmawiac, to po 15 bede oddzwaniac.

Do góry