reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kwiatuszek
No właśnie czytam to forum od początku .i tam dziewczyny piszą że przy dodatnich ana się nie szczepi .
Ale tam były dziewczyny które były szczepione przy dodatnich ana i potem ono strasznie rosło.
Chyba to Zula pisała ale nie jestem pewna .Muszę doczytać .

Kwiatuszek
No właśnie czytam to forum od początku .i tam dziewczyny piszą że przy dodatnich ana się nie szczepi .
Ale tam były dziewczyny które były szczepione przy dodatnich ana i potem ono strasznie rosło.
susana a to ana to co to wogole? a od wilczynskiego mialas badane to c i th? kurde jak to sie nazywalo?a enya miala dodatnie czy ujemne?

Chodzi o CBA test cytokiny Th1 Th2 ?
tak :) wlasnie to badanie malina chyba na jego podstawie jak cos nie pomylilam szczepi a potem bada allo ale nie wiem czy nie mieszam:)
dzis dzownilam do krakowa i sie dowiedzialam ze 14 dni musze poczekac po doksycylinie na wymaz w kierunku bakterii wiec poczatkiem marca ide na wymaz:) powoli do przodu

Witam wszystkie Gwiazdeczki.
Agnieszka i Marta wszystkie Wam mocno kibicujemy.
Arda mam nadzieję, że zastosowali u Ciebie jakąś profilaktykę przeciwzrostowa. Ja dużo spacerowałam po zabiegu.
Susana jesteś w dobrych rękach i Wilczyński na pewno wszystkiego do pilnuje. Ana robi się 1,2 i 3 jak wychodzą pozytywne.
Fondi robilas betke czy spada?
Malina szczepu przy ujemnym
teście limficytoksycznym LCT. Allo mlr sprawdza po trzech szczepionkach i wyniki mam zrobić 02 marca. Ana 2 mam dodatnie i tak się zaszczepiłam. Puki co szlak mnie nie trafił. W cyklu kiedy mam zachodzić Pawelczyk zlecił mi od początku Encorton 1 mg x 2 od początku cyklu, luteine dowcipna 100 x 2 i luttagen 100 x 2 po owulacji. Clexane 0,8. Prolutex jeśli progesteron będzie poniżej 40 i mam go kontrolować co tydzień. Na ten czas biorę inofem x 2, b6 x 3, b12 x 1, wit. D 4000j, kwasy omega pregna x 2, actifolin 2 mg x 1, folik 5 mg x 1. Zafunduje sobie jeszcze Colostrum i od marca mleczko pszczele mrożone, której poleciła Lumia. Wsio:-D

reklama
Witam wszystkie Gwiazdeczki.
Agnieszka i Marta wszystkie Wam mocno kibicujemy.
Arda mam nadzieję, że zastosowali u Ciebie jakąś profilaktykę przeciwzrostowa. Ja dużo spacerowałam po zabiegu.
Susana jesteś w dobrych rękach i Wilczyński na pewno wszystkiego do pilnuje. Ana robi się 1,2 i 3 jak wychodzą pozytywne.
Fondi robilas betke czy spada?
Malina szczepu przy ujemnym
teście limficytoksycznym LCT. Allo mlr sprawdza po trzech szczepionkach i wyniki mam zrobić 02 marca. Ana 2 mam dodatnie i tak się zaszczepiłam. Puki co szlak mnie nie trafił. W cyklu kiedy mam zachodzić Pawelczyk zlecił mi od początku Encorton 1 mg x 2 od początku cyklu, luteine dowcipna 100 x 2 i luttagen 100 x 2 po owulacji. Clexane 0,8. Prolutex jeśli progesteron będzie poniżej 40 i mam go kontrolować co tydzień. Na ten czas biorę inofem x 2, b6 x 3, b12 x 1, wit. D 4000j, kwasy omega pregna x 2, actifolin 2 mg x 1, folik 5 mg x 1. Zafunduje sobie jeszcze Colostrum i od marca mleczko pszczele mrożone, której poleciła Lumia. Wsio:-D
Aga
Ty encorton masz 2×1 mg ?
Może 2×10 ?
Chodzisz do Maliny czy wilczka?

Do góry