reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny
Czekam na wyniki mutacji które robiłam w łodzi.
V leiden
Tromb.
Mthfr
Pani ponoć już wysłała więc może jutro dostanę .
Koło środy zrobie jeszcze homocysteinę .test cba i prxrciwciała przeciwplwmnikowe.
Jak będę mieć komplet to chce je skonsultować z wilczyńskim z łodzi
Bo on mi je zlecił.
To chyba uczeń Maliny .Ktoś tutaj tak pisał

Fondie umowilas sie do Maliny?
juz dawno :) w poniedziałek już dzwoniłąm do niego :) mam termin na 21 marca. Nadal krwawie ale jak skończę muszę iść na usg i mam problem bo nie mam gdzie;/
susana dobry plan:)

wogole zle sie czuje jakbym anemie miala od tego krwawienia , dzis dpiero sie zmniejszylo:( mam niskie cisnienie, czasem kreci mi sie w glowie, senna jestem ciąglę może powinna bromergon odstawić nie wiem ale kto mi to moze poradzic jak obecnie nie mam gina:( pewnie wraca do normy po takich dawkach wielkich organizm szok odstawienie z dnia na dzien 20 mg encortonu;/

martha na ktora masz? na pewno bedzie wszystko ok:)

Ostatnia edycja:
do tamtego nie chce a malina dopiero 21 marca u nas w okolicy to wogole malo co sie znaja na usg;/ myslam o przybycieniu bo niedaleko ale podobno 2mies. czekania wiec chyba pojde ostatni raz do konowala i odsprzedam mu prolutex zrobi usg i wsio

reklama
Do góry