G
Gość
Gość
Ja bym probowala, zreszta ja nigdy nie czekalam nawet po poronieniu bo mi lekarz zawsze powtarzal ze u mnie nie ma na co czekac.zastanawiam się, bo dopiero co zaczełam to colostrum i b6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym probowala, zreszta ja nigdy nie czekalam nawet po poronieniu bo mi lekarz zawsze powtarzal ze u mnie nie ma na co czekac.zastanawiam się, bo dopiero co zaczełam to colostrum i b6
Ja robiłam badania i mam jej za mało, ale jest zima. Łykam molekin 2000 j.m. A na co ona wpływa?A dlaczego sie zastanawiasz czy w tym cyklu sie starac?
Kup sobie tez wit D3, jak nie robilas badan na nia.
Mi immunolog kazala brac bo mowi ze ona jest bardzo wazna podczas staran i ciazy. Na co jest? Hm...mysle ze na prawidlowe funkcjonowanie organizmu w tym immunologie.Ja robiłam badania i mam jej za mało, ale jest zima. Łykam molekin 2000 j.m. A na co ona wpływa?
A w jakim celu łykasz colostrum i do jakiego momentu należy go brać?zastanawiam się, bo dopiero co zaczełam to colostrum i b6
ubiegałaś mnieAsia colostrum jest na obnizenie komorek NK.
Tak, miałaś mi wysłać na priv namiary albo wyślij od razu zaproszenie
a jaką może to ja ???A ja tez jedna podejrzalam, tylko nie wiem ktora to z Was