reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie wiadomo .Dziś odebrałam wyniki ze szpitala :
Ma przeciwciała hbs 390 a wynik ujemny <10
Albo miał kontakt z wirusem albo ma przeciwciała po szczepieniu .
Dzwoniłam do doktorki i jutro będziemy jeszcze ustalać czy był szczepiony bo nie pamiętam .
Jeszcze za tydzień powtarzamy badania .
Jak byl szczepiony i ma przeciwciala hbs to sa przeciwciala po szczepieniu. Ja bylam z 15 lat temu szczepiona i mam przeciwciala cos kolo 300

reklama
Ja byłam szczepiona mimio to miałam nprzeciwciala 10 kazali sie doszczepiac. Ale z tymi wynikami to faktycznie nienormalni ze nie powiadomili a jak pomylili to kto ma dobre wyniki

Ja byłam szczepiona mimio to miałam nprzeciwciala 10 kazali sie doszczepiac. Ale z tymi wynikami to faktycznie nienormalni ze nie powiadomili a jak pomylili to kto ma dobre wyniki
Jakby pomylili to wszystkie by były złe .Te z morfologii też i bilirubina .
Ja te ze szpitala dziś porównałam z tymi z labolatorium tzn morf .i bilirubine i wyniki są prawie identprawie.To krew raczej nie pomylona .Może przeszedł mononukleoze ?
No i oczywiście przy pani doktor od razu go zapytałam czy nie brał jakiś dopalaczy ? Zaprzeczył
To mądry chłopak ale w wieku 17 lat mogą różne głupoty przyjść do głowy w towarzystwie rówieśników .
Trzeba ufać i kontrolować Lepiej jest mieć rękę na pulsie .

reklama
Do góry