reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie wiadomo .Dziś odebrałam wyniki ze szpitala :
Ma przeciwciała hbs 390 a wynik ujemny <10
Albo miał kontakt z wirusem albo ma przeciwciała po szczepieniu .
Dzwoniłam do doktorki i jutro będziemy jeszcze ustalać czy był szczepiony bo nie pamiętam .
Jeszcze za tydzień powtarzamy badania .
Jak byl szczepiony i ma przeciwciala hbs to sa przeciwciala po szczepieniu. Ja bylam z 15 lat temu szczepiona i mam przeciwciala cos kolo 300

reklama
Ja byłam szczepiona mimio to miałam nprzeciwciala 10 kazali sie doszczepiac. Ale z tymi wynikami to faktycznie nienormalni ze nie powiadomili a jak pomylili to kto ma dobre wyniki

Ja byłam szczepiona mimio to miałam nprzeciwciala 10 kazali sie doszczepiac. Ale z tymi wynikami to faktycznie nienormalni ze nie powiadomili a jak pomylili to kto ma dobre wyniki
Jakby pomylili to wszystkie by były złe .Te z morfologii też i bilirubina .
Ja te ze szpitala dziś porównałam z tymi z labolatorium tzn morf .i bilirubine i wyniki są prawie identprawie.To krew raczej nie pomylona .Może przeszedł mononukleoze ?
No i oczywiście przy pani doktor od razu go zapytałam czy nie brał jakiś dopalaczy ? Zaprzeczył
To mądry chłopak ale w wieku 17 lat mogą różne głupoty przyjść do głowy w towarzystwie rówieśników .
Trzeba ufać i kontrolować Lepiej jest mieć rękę na pulsie .

reklama
Do góry