reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
ewciatrzymam kciuki, żeby prof. zgodził się na zabieg i żebyś to w końcu miała za Sobą

Strawbelka –
popytaj. U mnie np. w Szpitalu chcieli skierowanie, a w Przychodni nie. Ja nie miałam problemu wypić to świństwo, gorzej było później, nie dobrze mi było

Hehhe dobre jestescie :)
Strawvelka nie szukalam.w.historii jeszcze torta pieklam ...musze tego poszukac :) leb mnie.dzis bolal strasznie az mi.sie.krecilo w nim pewnie hormony do normy wracaja wkoncu !

Witam dziewczyny. Ale wczoraj dobre humory dopisywały ;) Normalnie nazwałabym Was świrkami ale nie wiem czy wypada ;p. Miesiąc temu miałam okres dwu dniowy i skąpy. Teraz przez tydzień brałam Acard i przyszła @ no i nie ruszę się z domu. Tak franca intensywna jest. Dobrze ,że Kwaituszek wspomniał ,że nie mogę rozrzedzać krwi przed zabiegiem . Od dziś zrobię przerwę na tydzień lub dwa.

Wesoło tu na forum :-)
Ja odebrałam wyniki syna TSH, Ft3, Ft4 i morfologię i okazuje się, że synek nie tylko odziedziczył po mamusi wadę wzroku, ale chorą tarczycę też. Jego wyniki są tak rozstrzelone jak moje (moje bardziej). TSH wyższe 3,11 (teoretycznie w normie) ft4 30% a ft3 88%. We wtorek mam endo i pokarzę jej wyniki młodego, czy potrzebne leczenie, czy wystarczy stałe monitorowanie. Chłopak ma straszne zaburzenia koncentracji ( u mnie wręcz przeciwnie).
Zwiększyłam u siebie dziś euthyrtox o 25 mg.

Witam się piątkowo :biggrin2:

Strawbelka i Susana - widzę, że humor wczoraj dopisywał :-D

Ja dziś rano byłam na pobraniu krwi, po południu też jadę :baffled:

Szefowa mnie zapytała czy mam w sobie jeszcze trochę krwi :-D

Życzę Wam miłego dnia :tak:

Witam Dziewczyny.
Dawno mnie nie było. Robiłam ostatnio badania -Test limfocyttoksyczny (LCT) i wyuszło 0,11 U/ml , czyli ujemny, oraz oraz badanie na alloantygeny w teście MLR i wyszło 22,9% (słabe hamowanie). Czy ktoś może mi to zinterpretować? bo nic nie rozumiem:/ a nie chcę szukać na innych forach, bo wiem,że tu jest dużo specjalistek w temacie MLR:)
pozdrawiam

Witam burczuś. Nie będę Ci pisała głupot więc zaczekaj na odpowiedź innych dziewczyn albo idź do początku forum. Ja tak się szkolę ;) Chodź wiem ,że kiedyś od 40% dawali zielone światło na starania ale teraz słyszałam ,że już od 20%.

Hej dziewczyny ja tez do Was z pytaniem. Często ,gęsto pojawia mi się w buzi tzw afta. Dla mnie to nie problem ,powiedzmy ,że przywykłam. Tylko co do przyszłych starań boję się ,że to jakieś osłabienie tak jak u niektórych opryszczka tak u mnie te afty mogą się pojawiać (przy @ mam zawsze i czasem między @) Czy macie może z "tym " jakieś doświadczenia albo domowe sposoby?

reklama
Do góry