reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana heh ale zabawna jesteś a co tam masz być gorsza ?? Chodź i Ty na histero hihi :D

Ja raz pisałam CV z koleżanką i ona na swoim miała ,że zainteresowania - motoryzacja. Pytam się jej co auta cię interesują? A ta mówi że a co jeżdżę autem to i motoryzacja mnie interesuje ;) To mi na CV dopisała ,że informatyka to moje hobby. Dostałam pracę i tam problemy z systemem były i szefowa mówi chodź popatrz co tu się dzieje.A ja mówię skąd mam wiedzieć ja się nie znam.Przecież pisałaś że zainteresowania to informatyka. Na to ja opowiedziałam jej historię o motoryzacji a że na fejsie siedzę to uznałyśmy że moim hobby będzie informatyka heh. Taka ze mnie szczera babka :D

U nas kolega w liście motywacyjnym napisał, że jest kompletny ( pewnie miał na myśli kompetentny). Też był niezły ubaw.

reklama
Agnieszka rano trochę znowu czerwono a teraz przy wycieraniu brązowe resztki przez cały dzień.... byle do poniedziałku.
Strawbelko tak czułam. .. [emoji106]

Ewcia z drugiej strony dobrze ze to wyszło. Zoperują brzuch bliznę naprawia i bezpiecznie podejdziesz do kolejnej ciazy. Bo w każdej chwili macica moze pozniej szczepić.
Strawbelka wróci dobro do ciebie. Ja tez przed ciaza z młodsza uświadomiłam mojego przełożonego ze sie staram i ze pójdę na roczny macierzyński. Po urodzeniu pytał o moje plany na przyszłość i szczerze odpowiedziałam ze produkcja świadomie zakończona. A zycie moze przynieść inny scenariusz ale świadomie juz nie podejdę do kolejnej ciazy.
Maficzko urodzisz zdrowego dużego faceta

Co do badań krzywej cukrowej lekarz 1 kontaktu moze przepisać i badania tsh ft3 ft4 juz tez. Trochę sie pozmieniały zasady.
Leki na R tez moze przepisywać ale musi miec zaświadczenia od lekarzy specjalistów.
Mnie właśnie czeka znow krzywa i insulina bo trochę to zaniedbałam po sioforze czułam sie okropnie endykroynolog zmieniła mi leki ale muszę zrobić badania.

Dziewczyny, wiem ze nawet ostatnio o tym pisałyśmy, ale juz nie pamietam...
Wiesiołek - bierze sie od 1dc do owu, tak?
Koenzym q10 - ?jak długo
Inofem - ?jak długo
Mleczko i pyłek pszczele - ?jak długo

Wiesiołek do owulacji:)
Koenzym - z tego co czytałam do owulacji, ale tu nie jestem pewna.... I tu mam pytanie, bo ja już zacząłam brać , a czekam na okres. Czy on może blokować?

Inofem - do pozytywnego testu:)
mleczko - mleczko można brać nawet do 3 miesiąca ciąży, podobno

Susana a z tymi badaniami syna, to on faktycznie mial takie wyniki i teraz spadly one do normy? Czy te wysokie wyniki to byl blad labo?

reklama
Susana a z tymi badaniami syna, to on faktycznie mial takie wyniki i teraz spadly one do normy? Czy te wysokie wyniki to byl blad labo?
Nie wiadomo .Dziś odebrałam wyniki ze szpitala :
Ma przeciwciała hbs 390 a wynik ujemny <10
Albo miał kontakt z wirusem albo ma przeciwciała po szczepieniu .
Dzwoniłam do doktorki i jutro będziemy jeszcze ustalać czy był szczepiony bo nie pamiętam .
Jeszcze za tydzień powtarzamy badania .

Do góry