bertha
Fanka BB :)
A jak sie bada insulinę? Jakie to badanie w laboratorium?migaall moja insulina na czczo była równa 18 a norma jest do 24 wg Pani dr zdrowy człowiek ma wynik jednocyfrowy insuliny na czczo
Edit: doczytałam. tez spróbuje to zrobić
Ja robiłam w Diagnostyce, robią oba geny!Robiłam je w diagnostyce i ten MTHFR był bez rozróżnienia jakie to geny czy ten c667t czy a1298c. Ale co do MTHFR mieli tylko te badanie. Kosztowało 190 zł. Robił ktoś badanie genetyczne w diagnostyce i przebedali pod kątem tych dwóch mutacji?
Stawbelka, nawet sie nie zastanawiaj!! Bierz ta prace, koniecznie! Ja tez zmieniłam, od marca dopiero zaczynam, a zastanawiałam sie rownież nad tym. Pracodawca płaci za pierwsze 30 dni L4 , potem juz ZUS, wiec niec ma co tak pracodawcy żałować.A wlasnie zadzwonili z nowej pracy. Mam oddzwonic po 15, bo mnie tam chca.
Tylko teraz to szalenstwo ja zmieniac i nie wiem co robic.
Musze z mezem pogadac.
Ja tez jestem z tych szczerych i fair, ale nie ma co przesadzać.. Mnie tez wiele osób mocno do tego przekonywało i wiem ze dobrze robię.
No i GRATULACJE ze ciebie wybrali!!
Edit. Tyle naprodukowalyscie, ze dopiero odczytuje, ze wybrałaś szczera rozmowę! Jesli dobrze sie z tym czujesz to najważniejsze.
Ostatnia edycja: