reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

aha no ja nie wlasnie..i po wczoajszym artykule odnosnie wplywu ukladu immunologicznego na wady zwatpilam...nie wiem gdzie to bylo bo bym wam wkleila

reklama
Susana, Tęczowa dietę przesłałam ;) powodzenia! Doris daj mejla. A co do diety- to cała zasługa dzięki Kruszce- pozdrawiam Cię skarbie serdecznie ;-*

zaś co do samopoczucia cóż.. dziekuje Was za kopniaki! czasem trzeba (Kwiatuszek niezłe hasło) :) a jest jakie jest bo jest wciąż pod górke i już czasem sił brakuje...

Susana, Tęczowa dietę przesłałam ;) powodzenia! Doris daj mejla. A co do diety- to cała zasługa dzięki Kruszce- pozdrawiam Cię skarbie serdecznie ;-*

zaś co do samopoczucia cóż.. dziekuje Was za kopniaki! czasem trzeba (Kwiatuszek niezłe hasło) :) a jest jakie jest bo jest wciąż pod górke i już czasem sił brakuje...
Nafoczka dziękuję .
I inspiruję cię do pozytywnego myślenia!.
Kiedy masz połówkowe?

Susana, z tym ciągłym macaniem to mnie rozłożyłaś na łopatki :-) :-) :-)

Co do leków, to ja tez brałam stale i przecież M wiedział po co i na co ale czy brałam dwie tabletki więcej czy trzy mniej to już było nie do sprawdzenia :-)

Nafoczka, będzie dobrze, nie stresuj się! maila wysłałam na priv

Ja zaraz się szykuję z Małą na pociąg i jadę nad morze. :-), mam nadzieję że moje auto tam jeszcze stoi....3

I jeszcze miałam się zapytać was wcześniej, kto ma FB? To poproszę linka na priv :-)

Witam.

Ja od wczoraj w szpitalu i najchętniej już bym wyszła :-(
Myślałam, że dziś usunięcie, a jutro do domu, a tu zonk... Pan profesor chce dokładniej obejrzeć przegrode i dziś będę miała robiony SIS a jutro dopiero usunięcie :-(
Masakra jakaś...
Chciałabym już do mojego Kurczaczka...

Ewcia, trzymaj sie tam dzielnie i mysl o tym dlaczego tam jestes - no i jaki bedzie efekt :) nikt nie lubi szpitali, ale wytrzymac trzeba.

reklama
Nafoczka będzie dobrze Kochana :*
Susana, z tym ciągłym macaniem to mnie rozłożyłaś na łopatki :-) :-) :-)

Co do leków, to ja tez brałam stale i przecież M wiedział po co i na co ale czy brałam dwie tabletki więcej czy trzy mniej to już było nie do sprawdzenia :-)

Nafoczka, będzie dobrze, nie stresuj się! maila wysłałam na priv

Ja zaraz się szykuję z Małą na pociąg i jadę nad morze. :-), mam nadzieję że moje auto tam jeszcze stoi....3

I jeszcze miałam się zapytać was wcześniej, kto ma FB? To poproszę linka na priv :-)
Ja mam FB, zaraz podeślę link :)

Do góry