reklama
susana
Fanka BB :)
No to wklej namaha no ja nie wlasnie..i po wczoajszym artykule odnosnie wplywu ukladu immunologicznego na wady zwatpilam...nie wiem gdzie to bylo bo bym wam wkleila
Susana, Tęczowa dietę przesłałam powodzenia! Doris daj mejla. A co do diety- to cała zasługa dzięki Kruszce- pozdrawiam Cię skarbie serdecznie ;-*
zaś co do samopoczucia cóż.. dziekuje Was za kopniaki! czasem trzeba (Kwiatuszek niezłe hasło) a jest jakie jest bo jest wciąż pod górke i już czasem sił brakuje...
zaś co do samopoczucia cóż.. dziekuje Was za kopniaki! czasem trzeba (Kwiatuszek niezłe hasło) a jest jakie jest bo jest wciąż pod górke i już czasem sił brakuje...
susana
Nafoczka dziękuję .Susana, Tęczowa dietę przesłałam powodzenia! Doris daj mejla. A co do diety- to cała zasługa dzięki Kruszce- pozdrawiam Cię skarbie serdecznie ;-*
I inspiruję cię do pozytywnego myślenia!.
Kiedy masz połówkowe?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, z tym ciągłym macaniem to mnie rozłożyłaś na łopatki :-) :-) :-)
Co do leków, to ja tez brałam stale i przecież M wiedział po co i na co ale czy brałam dwie tabletki więcej czy trzy mniej to już było nie do sprawdzenia :-)
Nafoczka, będzie dobrze, nie stresuj się! maila wysłałam na priv
Ja zaraz się szykuję z Małą na pociąg i jadę nad morze. :-), mam nadzieję że moje auto tam jeszcze stoi....3
I jeszcze miałam się zapytać was wcześniej, kto ma FB? To poproszę linka na priv :-)
Co do leków, to ja tez brałam stale i przecież M wiedział po co i na co ale czy brałam dwie tabletki więcej czy trzy mniej to już było nie do sprawdzenia :-)
Ja zaraz się szykuję z Małą na pociąg i jadę nad morze. :-), mam nadzieję że moje auto tam jeszcze stoi....3
I jeszcze miałam się zapytać was wcześniej, kto ma FB? To poproszę linka na priv :-)
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam.
Ja od wczoraj w szpitalu i najchętniej już bym wyszła :-(
Myślałam, że dziś usunięcie, a jutro do domu, a tu zonk... Pan profesor chce dokładniej obejrzeć przegrode i dziś będę miała robiony SIS a jutro dopiero usunięcie :-(
Masakra jakaś...
Chciałabym już do mojego Kurczaczka...
Ja od wczoraj w szpitalu i najchętniej już bym wyszła :-(
Myślałam, że dziś usunięcie, a jutro do domu, a tu zonk... Pan profesor chce dokładniej obejrzeć przegrode i dziś będę miała robiony SIS a jutro dopiero usunięcie :-(
Masakra jakaś...
Chciałabym już do mojego Kurczaczka...
martaha123
Wyniki około 12 ...
reklama
czarna_mala
Nafoczka będzie dobrze Kochana :*
Ja mam FB, zaraz podeślę linkSusana, z tym ciągłym macaniem to mnie rozłożyłaś na łopatki :-) :-) :-)
Podziel się: