reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A ja sie troche boje tych szczepien, narazie bede probowac na zelaznym. Jak kolejna strace to wtedy pewnie wezme te szczepienia.
Narazie nie mysle o tym, mam nadzieje ze nie beda potrzebne. Chociaz nadzieja matka glupich wiec roznie to moze byc...

Beatka troche zabrzmialo jakbys ty z Lumia ten tego :-D to pewnie przez walentynki :-D zarcik :-D
co do antybiotyku to tez 4razy i nie mialam a wiem ze dziewczyny po histero a nawet droznosci tez dostaja, w koncu to tez ingerencja, nie wiem od czego to zalezy
co do badan hmm mysle ze mi max poszlo 2tys. ale robilam wszystko co mi kazano plus podpowiedzi dziewczyn, trudno postawilam na jedna karte, trzeba to wywarzyc
zas co do leczenia to u mnie zelazny zestaw nie wypalil ale bralam sterydu 7,5 i 0,2 clexan-moze malo?! Teraz mialam 10 i 0,4 plus prolutex i metylowe suplementy i troche diety- do ogarniecia ;-). Cos zadzialalo bo mnie kopie :-D moze wam cos pomoze :-*

Teczowa byly dziewczyny z Anglii wiec jak podczytuja to niech sie odezwa

Ja się za wosa wszystkie codznnie modłę, bo tych aniołków tam na górze chyba im jużwystarczy. Ja za każdą szczepionkę płacę 700 zł, potem wyniki i znów 1200 zł i wizyta 300 zł. Co się nie robi dla dziecka. Na szczęście wszystkie te Nasze przeboje potem zapomina się i mam nadzieję, że kiedyś będziemy się z tego wszystkiego śmiać.

Ja się za wosa wszystkie codznnie modłę, bo tych aniołków tam na górze chyba im jużwystarczy. Ja za każdą szczepionkę płacę 700 zł, potem wyniki i znów 1200 zł i wizyta 300 zł. Co się nie robi dla dziecka. Na szczęście wszystkie te Nasze przeboje potem zapomina się i mam nadzieję, że kiedyś będziemy się z tego wszystkiego śmiać.
A jakbrobisz wyniki po szczepieniach to co sprawdzasz?

reklama
Powiem Wam tak mój Prof P z Poznania jest przeciw szczepionk i z Malina często toczą spory, ale po ciąży obumarłe wysłał Nas gdzie? Do Maliny. Jest przeciw encortonowi, ale mi go rozpisał. Dla niego ważne jest żeby było ciąża i pacjentka żeby była zadowolona. Ostatnio mnie tak pozbawił opowiadał mi o takiej wsojej pacjentce. Przyszła do niego pierwszy raz i poprosiła żeby zrobił jej laparoskopie, a on na to że nie ma potrzeba, ale jak chciała to jej dał. Na laparoskopie oczywiście nie dotarła ciąża. Potem znów przyszła i to samo ona chce laparoskopie bo jak wcześniej dał to zaszła i co chlopina dał i znów na laparoskopie nie dotarła ciąża. Tak więc nie ważne co Nam pomoże tylko niech będzie ta ciąża i to odnoszona i tego Wam i sobie życzę z całego serca.

Do góry