reklama
Czesc dziewczynki, ja oczywiscie nadal czekam na glupia @. Bierze mnie powoli cholera.
Co do szpitalnych dokumentacji - ja przy drugiej stracie mialam w wypisie - ciaza obumarla. A obumarla w zasadzie nie byla. Cos tam pecherzyk rosl, wygladal nieprawidlowo, zarodka nie bylo. Za to macica cala w skrzepach, krew sie ze mnie lala non stop. Czekano tydzien, potem zdecydowano o przerwaniu ciazy ze wzgledu na ryzyko zakazenia i powiklan. 2 lekarzy mi wyraznie powiredzialo, ze szanse sa praktycznie zerowe, a dalsze przeciaganie sprawy moze tylko spowodowac konsekwrencje dla mnie. Zgodzilam sie chociaz bylo trudno. W wypisie dali ciaze martwa, zeby nie trzeba bylo tlumaczyc sie z usuwania ciazy. Ja nie drazylam, nire mia
Am sily.
Co do szpitalnych dokumentacji - ja przy drugiej stracie mialam w wypisie - ciaza obumarla. A obumarla w zasadzie nie byla. Cos tam pecherzyk rosl, wygladal nieprawidlowo, zarodka nie bylo. Za to macica cala w skrzepach, krew sie ze mnie lala non stop. Czekano tydzien, potem zdecydowano o przerwaniu ciazy ze wzgledu na ryzyko zakazenia i powiklan. 2 lekarzy mi wyraznie powiredzialo, ze szanse sa praktycznie zerowe, a dalsze przeciaganie sprawy moze tylko spowodowac konsekwrencje dla mnie. Zgodzilam sie chociaz bylo trudno. W wypisie dali ciaze martwa, zeby nie trzeba bylo tlumaczyc sie z usuwania ciazy. Ja nie drazylam, nire mia
Am sily.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Ja tylko napisalam co stwierdzilo dwóch lekarzy...Wynik ana miałam powtarzany trzy razy i zawsze było to samo miano święcenia. Tak więc mój katar trwa od 2012.
tęczowa89
Witam. Probowałam przeczytać cały wątek od początku, ale nie udało mi się. Jestem po 4 poronieniach i nie znam tak na prawdę przyczyn poronień. Robiłam masę badań, z którym jedynie wyszło że mam p/przeciw plemnikowe. 2,3,4 ciąża były na encortonie, acardzie, oraz duphastonie. Mamy rozpocząć kolejne starania z włączeniem fradmin 2500 j. Czy jest tu któraś z was z podobną sytuacją??
teczowa 89 witaj u kogos sie leczysz ? jakie badania wykonywalas ?
dziewczyny po zabiegu plamilam wieczorem dostalam bolow jak na @i dzis od rana wlasnie jakbym ja dostala dosc obfita podbrzusze lekko pobolewa jak podczas @ to normlane? ja juz nie pamietam jak bylo.po ostatnim lyzeczkowaniu bez cytotecu bo.po nim od razu lala sie dlugo krew a bez nie pamietam zadzwonie chyba jeszcze kolo 10tej do tej babki lekarki...
dziewczyny po zabiegu plamilam wieczorem dostalam bolow jak na @i dzis od rana wlasnie jakbym ja dostala dosc obfita podbrzusze lekko pobolewa jak podczas @ to normlane? ja juz nie pamietam jak bylo.po ostatnim lyzeczkowaniu bez cytotecu bo.po nim od razu lala sie dlugo krew a bez nie pamietam zadzwonie chyba jeszcze kolo 10tej do tej babki lekarki...
Witaj Tęczowa89
Ja też od wczoraj zaczęłam czytanie po 2h ubyło jedynie 25stron. Myślę ,że znajdzie się ktoś z podobną historią.
Fondie co do badań bety to rób co tydzień lub co dwa tygodnie na początku. Potem wystarczy raz w miesiącu.
Nie raz spotkałam się z tym alieni i ciekawi mnie co to?? U mnie w rejonie się tego słowa nie używaalieni
Probowałam przeczytać cały wątek od początku, ale nie udało mi się.
Ja też od wczoraj zaczęłam czytanie po 2h ubyło jedynie 25stron. Myślę ,że znajdzie się ktoś z podobną historią.
Fondie co do badań bety to rób co tydzień lub co dwa tygodnie na początku. Potem wystarczy raz w miesiącu.
bea juz wiem, ze spada ...nie mam atakow glodu,spaniai przede wszystkim wogole mnie nie mdli.nawet przestalo juz z rana smaki wracaja piersi tylko jeszcze bola ale nie odstawilam bromergonu zeby laktacji nie miec jak po ostatnim poronieniu.Zastanawia mnie tylko czy nagle.dostanie miesiaczki albo rozpoczecie krwawienia dopiero dzis jest.normlane.
teczowa jakie mialas dawki.encortonu ? a robilad allo.mrl albo komorki nk ?moze szczepienia albo intralipid by pomogl ? ale pewnie juz o tym wiesz
teczowa jakie mialas dawki.encortonu ? a robilad allo.mrl albo komorki nk ?moze szczepienia albo intralipid by pomogl ? ale pewnie juz o tym wiesz
reklama
czarna_mala
Dzień dobry wszystkim
Beatka alieni to inaczej ufoludkowie, w sensie dziwni ludzie jak nie z tej planety (z ang. alien - obcy)
Fondie ja po łyżeczkowaniu tylko lekko plamiłam dwa dni.
Beatka alieni to inaczej ufoludkowie, w sensie dziwni ludzie jak nie z tej planety (z ang. alien - obcy)
Fondie ja po łyżeczkowaniu tylko lekko plamiłam dwa dni.
Podziel się: