reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witaj teczowa :) trzymaj sie mocni i do dziela. Tutaj wiekszosc z nas ma jakies problemy immuno niestety.

Mysle, ze walentynki to idealny moment, zeby dostac okresu haha (wczoraj tylko plamienia). Seksu nie mam od jakis 2 tygodni i mysle, ze miec nie bede kolejny miesiac :( histero, potem post do @ i znowu @. Dobijcie mnie ;)
Arda a Ty masz ta @ czy plamienia?

reklama
zapomniałam dodać że biorę witaminę d3, bo po pierwsze jak ją zbadałam po pierwszym poronieniu to miałam 13! a po drugie jest dla mnie niezbędna, bo choruję na SM. Nafoczka nie wykazało żebym miała tę mutację i lekarz mówił, że jest ok. B12 mam w normie, badałam, a poza tym jestem mięsożercą i pilnuję też ze względu na SM. Cukier badałam jest w normie, chyba, że mam skoki w ciąży Moje ciąże kończyły się tak na prawdę na początku pierwsza w 5 tygodniu, druga tak samo, trzecia w 6, a czwarta w 9, niestety nie dane mi było zobaczyć serduszka. Każda ciąża poroniona samoistnie. Jestem z okolic Rzeszowa. Może któraś z Was też z tych okolic???

Strawbelka też mam wątpliwości, bo właśnie czytam, że wiele dziewczyn ma po 10! na razie będę brać te 2 mg, ale od 1 dnia nowego cyklu ( czyli od soboty) będę brać 10( wiem wiem tylko po konsultacji z lekarzem powinnam :D)

Susana ja histeroskopie mialam robiona na jesieni. Na laparo nie ide, bo bytalam o ta endometrioze i ja to tam prawie jej nie mam, takie male co nie co. We wtorek ide na sono hsg, ale w narkozie bo ja cykor jestem i zwykle znieczulenia na mnie nie dzialaja.
Właśnie wiedziałam że na coś idziesz ale nie pamiętałam na co .A co to ta sono hsg?

Witaj teczowa :) trzymaj sie mocni i do dziela. Tutaj wiekszosc z nas ma jakies problemy immuno niestety.

Mysle, ze walentynki to idealny moment, zeby dostac okresu haha (wczoraj tylko plamienia). Seksu nie mam od jakis 2 tygodni i mysle, ze miec nie bede kolejny miesiac :( histero, potem post do @ i znowu @. Dobijcie mnie ;)
No ale czemu tego sexu nie można w międzyczasie?

Strawbelka też mam wątpliwości, bo właśnie czytam, że wiele dziewczyn ma po 10! na razie będę brać te 2 mg, ale od 1 dnia nowego cyklu ( czyli od soboty) będę brać 10( wiem wiem tylko po konsultacji z lekarzem powinnam :D)
My tu bierzemy zazwyczaj od owulacji po 10. Ale chyba ktos bral juz przed owulacja.
Ja bralam ostatnio na wlasna reke, bo moj lekarz mi nie chcial dac, a inni sugerowali ze powinnam brac. Potem sie przyznalam...

reklama
Do góry