reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi,
Z tego co czytalam, to dziewczyny przy pustym jaju płodowym beta normalnie rosła.
Ale dla mnie niezrozumiałe jest to,że widziałaś zarodek, akcję serca. Wczoraj ta babka też mówiła,że jest zarodek tylko akcji serca brak (tak przynajmniej zrozumiałam), a wpis "puste jajo płodowe". Nie kumaam w ogóle.
A Ty widziałaś zarodek? Bo raczej przy tym,że urodziłaś i roniłaś już na podobnym etapie wiesz jak wygląda....
Tak widziałam w czwartek mierzylismy go naprawdę wyglądał jak zarodek nawet usg ogldalam z 9 tyg na necie przed wizytą. To usg w piątek było mega szybko robione ja nie widziałem zarodka mierzyła wtedy tylko pęcherzyk na "odwal sie" głowica od usg zabardzo nie ruszała wiec nie starała się go poszukać ale nie będę też snuć domysłów ze napisała "byle co " w piątek zarodka nie widziałam ani ciałka żółtego w czwartek tak. Boże jaka ze mnie ciapa zasrana jest. Przepraszam za ciągła edycję wpisów ale słownik mam włączony. Tak teraz siedzę i myślę no choleRa był zarodek jak nic nie ze sobie go wymyśliłam. Zastanawiam się czy do tej babki nie zadzwonić mam komórkę do niej.. bo mój gin to dawno nie odpisuje

Ostatnia edycja:
reklama
Fondi,
Kurde to naprawdę brdzo dziwna sprawa. nie umiem tego wytłumaczyć w żaden sposób.
Musiałabyś pogadać z ta doktorką i zapytać o co kaman:/

Skóra miałas dwa pęcherzyki, to może puste jajo płodowe to ten drugi, który się nie rozwijał. Może faktycznie moglas widzieć wcześniej akcję serca. Jak by nie patrzeć, to mega burdel w dokumentacji.

Skóra miałas dwa pęcherzyki, to może puste jajo płodowe to ten drugi, który się nie rozwijał. Może faktycznie moglas widzieć wcześniej akcję serca. Jak by nie patrzeć, to mega burdel w dokumentacji.

Aga no może własnie tak bylo, ale to gdzie opis "drugiego pęcherza"????

Ja pier .... teraz przyszło mi na myśl że może w ogóle nie powinno być zabiegu ....dobra już szaleje znów nie ważne

Fondi,
Nie dziwieę się,że Ci takie myśli chodzą po głowie, po tych "perypetiach".
A ile Ci bet robili? spadała?

Fondi na pewno bete masz do kontroli sukcesywnie aż spadnie do zera , a zbieg musiał być zrobiony jeśli ten drugi to zaśniad. Być może ten drugi chory pęcherzyk mógł być przyczyną tego , że u tego drugiego przestało być serce. Beta do kontroli i cytologia!!!!

Dziewczyny wynik ana 2 miano 1:160 typ swiecenia homogenno plamisty.
Co to znaczy dobry to wynik?.
Pod spodem wszystkie wymienione skrotami sa ujemne. Wiec to dobry wynik?
To wyniki dziewczyny z sasiedniego watku, odpowiedzcie prosze, bo pisalam ze Was zapytam.

reklama
Dziewczyny wynik ana 2 miano 1:160 typ swiecenia homogenno plamisty.
Co to znaczy dobry to wynik?.
Pod spodem wszystkie wymienione skrotami sa ujemne. Wiec to dobry wynik?
To wyniki dziewczyny z sasiedniego watku, odpowiedzcie prosze, bo pisalam ze Was zapytam.
A i jeszcze pod spodem jest napisane: antygen docelowy nieznany.

Do góry