Tak widziałam w czwartek mierzylismy go naprawdę wyglądał jak zarodek nawet usg ogldalam z 9 tyg na necie przed wizytą. To usg w piątek było mega szybko robione ja nie widziałem zarodka mierzyła wtedy tylko pęcherzyk na "odwal sie" głowica od usg zabardzo nie ruszała wiec nie starała się go poszukać ale nie będę też snuć domysłów ze napisała "byle co " w piątek zarodka nie widziałam ani ciałka żółtego w czwartek tak. Boże jaka ze mnie ciapa zasrana jest. Przepraszam za ciągła edycję wpisów ale słownik mam włączony. Tak teraz siedzę i myślę no choleRa był zarodek jak nic nie ze sobie go wymyśliłam. Zastanawiam się czy do tej babki nie zadzwonić mam komórkę do niej.. bo mój gin to dawno nie odpisujeFondi,
Z tego co czytalam, to dziewczyny przy pustym jaju płodowym beta normalnie rosła.
Ale dla mnie niezrozumiałe jest to,że widziałaś zarodek, akcję serca. Wczoraj ta babka też mówiła,że jest zarodek tylko akcji serca brak (tak przynajmniej zrozumiałam), a wpis "puste jajo płodowe". Nie kumaam w ogóle.
A Ty widziałaś zarodek? Bo raczej przy tym,że urodziłaś i roniłaś już na podobnym etapie wiesz jak wygląda....
Ostatnia edycja: