reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam was dziewczynki
Ja już jestem w domku .

Fondie ja po łyżeczkowaniu jeszcze około tygodnia plamiłam .Piersi około dwóch tygodni mnie bolały .

Beata
Co u ciebie ? Kiedy masz histero .?

Czarna Mała
Witaj .

Tęczowa .
Witamy i zapraszamy do nas .Opowiedż coś więcej o sobie .o lekach i dawkach , tak jak Fondie pisze.

Poxdtawiam wszystkich niedzielnie.

reklama
Witaj Tęczowa:)
Czekamy na więcej informacji od Ciebie i jestem przekonana,że dziewczyny coś doradzą:)

Arda
Gratuluję:), ja dalej czekam na księżną @ i już mnie pomału szlak trafia;/

Doris
Jak się dzisiaj czujesz? pomogły coś wczorajsze specyfiki?

pozdrawiam Wszystkie Laseczki:)

dzięki za miłe przyjęcia. Miałam badania pod kątem zespołu antyfosfolipidowego, tarczycy, nk nie robiłąm niestety, trombofilia, mutacja genu mthfr, kariotypy (czekamy na wyniki), badanie nasienia męża . Tak jak napisałam wszystko wychodziło w normach bez żadnych zastrzeżeń tylko te p/przeciw plemnikowe.
Mam zalecenie cały czas brać: acardx1, selen 200mg na dobę, encorton 2 mg na dobę, kwas foliowy 15 mg, jodid 100 mg. Po owulacji : encorton 5mg rano i 1/2 wieczorem, duphaston 3x1, od pozytywnego dodatkowo fragmin 2500 j.m.
Fondi o szczepionkach tylko czytałam, ale nie mam większej wiedzy. Co to intralipid?:)

Ostatnia edycja:
Tęczowa
inttalipid to białko sojowe .
Podaje się je w postaci wlewu ( kroplówki) Są to terapie experymentalne ale wielu osobom .intralipid pomogł.Ma działanie autoimmunologiczne.

Strawbelka
Kiedy masz tą histero z lapar.?

No jeszcze życzę Wam dużo miłości i sexu w dzisiejszym walentynkowym dniu.

Tęczowa witaj,
Może rzeczywiście warto sprawdzić ALLO MLR i komórki NK, wit. D3, homocysteine i z ciekawości insuline na czczo- ona tez może coś wnieść ciekawego. Dwa pierwsze badania są drogie i nie wszędzie zrobisz a ostatnie bez problemu. Przy MTHFR cos ci wyszło?Na jakim etapie konczyły sie twoje ciąże? a z jakiej części kraju jesteś?
Możesz włączyć metylowe formy witamin: metafolin, B6 i B12- mi albo one pomogły albo prolutex albo po prostu dieta i odrobina szczęścia :)

Fondie ja po każdym łyzeczkowaniu dochodzilam szybko do siebie, małe plamienie i tyle.

Doris przykro mi, że ciebie tez dopadło :( uwierz, nie jesteś sama... jak w tamtą niedziele było u mnie ok, tak dziś spowrotem leże bo po katarze kolejny krok to gardło. Woda morska mało działa więc przerzucilam sie na krople do nosa od młodego, tantum na gardło, i reszta to domowe sposoby (inhalacja, cebulka, czosnek i miodek a i surowe jajko bo mamy swoje). Widacznie tak jakoś musi być :( trzymaj się kochana, wiem jak to wkurza ;*

Pozdrawiam serdecznie WAS WSZYTSTKIE!
IRIS, APOLINKE, KRUSZKE, ALUSIE I ich SERDUSZKA ;*
KARPIDLACZKU, GOSIA, ESPERANZA, PORTIA, KINGA jak tam u was?
TESKNIE ZA WAMI!

Susana ja histeroskopie mialam robiona na jesieni. Na laparo nie ide, bo bytalam o ta endometrioze i ja to tam prawie jej nie mam, takie male co nie co. We wtorek ide na sono hsg, ale w narkozie bo ja cykor jestem i zwykle znieczulenia na mnie nie dzialaja.

reklama
Witaj teczowa :) trzymaj sie mocni i do dziela. Tutaj wiekszosc z nas ma jakies problemy immuno niestety.

Mysle, ze walentynki to idealny moment, zeby dostac okresu haha (wczoraj tylko plamienia). Seksu nie mam od jakis 2 tygodni i mysle, ze miec nie bede kolejny miesiac :( histero, potem post do @ i znowu @. Dobijcie mnie ;)

Do góry