reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No właśnie, ile razy badali betę? Bp ta Twoja to wysoka była. I wiesz co, ze względu na te bakterie e-coli u Was w wodzie (mówili nawet o tym w tv) zbadałabym ten zarodek, bo może to przez to strąciłaś ciążę?
Nie stresuj się już teraz tak mocno. Po prostu przy kolejnej pozytywnej becie i objawach ciąży od razu idź do innego lekarza, takiego co jak zrobi usg to wyda Ci pełną dokumentację z tego co robił.

reklama
zadzwonilam :) babinkaa mnie uspokoila powiedziala, ze nie na zadnego zasniadu ze zarodek byl tak jak widzielismy ale wygodniej bylo tak.napisac ze puste jajo. pytala jak sie czuje:)
doris ta babka co robila zabieg jak wczoraj pisalam tez sugerowala ze to moglabyc ta bakteria a mianowicie 3(cola, e. cola, paciorkowiec) i to bardzo prawdopodobne.
lumia nie wiem ile spadla bo ostatnia moja beta jaka badalam to bylo jakies 17tys. juz nie pamietam

zadzwonilam :) babinkaa mnie uspokoila powiedziala, ze nie na zadnego zasniadu ze zarodek byl tak jak widzielismy ale wygodniej bylo tak.napisac ze puste jajo. pytala jak sie czuje:)

zaraz wyjdę z siebie i stanę obok:growl::angry: Co za konowały:wściekła/y:
Co to znaczy, "że było wygodniej" !!! kur....a! dokumentacja, to dokumentacja i powinno być napisane jak było, a nie jak jest komu wygodniej!

Sorki , ale wybuchłam...... Fondi strasznie Ci współczuje, bo masz strasznego pecha do lekarzy!

Lumia, dokładnie tak jak napisałaś

Dziewczyny a mnie znów połamało, rano wstałam z lekkim bólem gardła, poszliśmy na spacer nad morze. POtem obiad i jak wróciłam to gardło mnie boli na maxa, zimno mi a buzię mam mega rozpaloną i bola mnie mięśnie rąk. Mój M poszedł do sklepu po zakupy dla mnie, zjadłam już 2 ząbki czosnku, 1 cytrynę, 3 kiwi, wypiłam gorącą herbatę z miodem i sokiem malinowym, wzięłam tabletkę apapu. Co jeszcze moge zrobić?
Ledwo wyszłam z mega kaszlu i kataru, który trwał ponad miesiąc i skończył się z tydzień temu to znów coś. Ja nigdy nie chorowałam!

strawbelko przepraszam ze zajelam wszystkich moim wypisem. Niestety nie pomoge nic odnosnie ana ja mam ujemne ...nie wiem.co to znaczy moze ktoras ma dodatnie to napisze

Tam w tych Katowicach to tylko bombe puścić. Jeśli jest tak jak mówi pani doktor nie było to puste jajo płodowe. Na wypisie powinna mieć opis USG czyli wymiary fasolki. Fondi na Twoim miejscu miała bym ograniczone zaufanie do tych miejscowych partaczy. Powtarzaj beta co kilka dni i basta.:yes:

Strawbelka ją też ma takie ana i świadczy ono o zaburzeniach immunologicznych. Charakterystyczne jest też przy Hashimoto.

reklama
Strawbelka ja mam takie ana 2. W ana 3 wyszlo mi wszystko ujemne i dr Przybycien jak i dr Sacha mi powiedzieli, ze dodatnie ana moze nawet wyjść od kataru. Czyli nie mam dodatnich ana

Do góry