reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie na co mi twoje zdjęcia skierowań?? Ja Cię tylko pytam. Ja miałam dokładny opis z masą zdjeć i opisów od lekarza nie tylko skierowanie.

Betha czemu uważasz ,ze od Acardu można mieć krwiaki jak on rozrzedza to dla mnie takie sprzeczne, Ja właśnie dziś Acard dostałam o trochę w pierwszej chwili się przestraszyłam
Gosia napisała wyżej, ze AgnieszkaP miała od niego krwiaki - jesli dobrze zrozumiałam..
Ale ja i tak cały czas go biorę.

reklama
Dr Przybycien jak i inny lekarz sp. Dr Homa, że krwiaki robia sie od clexanu.
Mi dr P powiedzial, ze clexanu mi nie da bo nie potrzrbne mi sa atrakcje w postaci krwiakow

Dr Przybycien jak i inny lekarz sp. Dr Homa, że krwiaki robia sie od clexanu.
Mi dr P powiedzial, ze clexanu mi nie da bo nie potrzrbne mi sa atrakcje w postaci krwiakow
Heh, i jak tu pogodzić leczenie mutacji mthfr i tendencje do krwiaków, skoro jedno wymaga acardu i clexane a drugie od nich sie tworzy...

Bea może to się wydawać nielogiczne, ale tak działa m.in. acard, zresztą chyba nawet ma to w ulotce napisane w działaniach niepożądanych.

O widzisz . A mi dziś Homa powiedziała że do ciąży mi clexanu nie da. Ale nie zaufałam jej na 100% i dlatego staranka zaczekają do wizyty u doktora P. Wtedy będę mieć więcej wyników.

Powiedzcie ile kosztuje badanie witD3 i tego drugiego co wcześniej pisałam (nie idę po kartkę bo dziecko usypiam to nie pamietam skrótu)

O widzisz . A mi dziś Homa powiedziała że do ciąży mi clexanu nie da. Ale nie zaufałam jej na 100% i dlatego staranka zaczekają do wizyty u doktora P. Wtedy będę mieć więcej wyników.

Powiedzcie ile kosztuje badanie witD3 i tego drugiego co wcześniej pisałam (nie idę po kartkę bo dziecko usypiam to nie pamietam skrótu)
Beatko ja chodzilam do Dr Homy. Mezczyzny. Niestety nie żyje od dwoch lat. Zmarl na raka. Byl podobno jeszcze lepszy niz dr Przybycien. Zreszta sam dr stwierdzil ze to ogromna strata dla ginekologii

Przepraszam ale się ośmiałam nie myślcie że chodzę do umarłego :p Ja do Jadźki chodzę heh.

Liluli to trochę. No trudno szrpnę się ;P a co one dają? Na jaki wynik wpływają? JAk tam księga spakowana na wyjazd?? trzymam kciuki za owocną wizytę

reklama
Bertha kurde zle okreslenie dalam leczenie...poprostu duzo lezalam, bralam duphaston i tyle...
Wlasnie niewiem jak to pogodzic...a lekarz na sama mutacje przepisze Tobie Clexan na ryczalt w razie ciazy?

Do góry