reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Przepraszam ale się ośmiałam nie myślcie że chodzę do umarłego :p Ja do Jadźki chodzę heh.

Liluli to trochę. No trudno szrpnę się ;P a co one dają? Na jaki wynik wpływają? JAk tam księga spakowana na wyjazd?? trzymam kciuki za owocną wizytę

a te drugie badanie co pytalas to tarczyca i jest tansze jakos 20 zl.
wit d nie wiem co wnosi przy ciazy,ja mialam kontrolne do osteopeni.
tak spakowana ogarnelam w koncu te papiery i ostatecznie jedziemy samochodem :-) ciekawa jestem czego sie tam dowiem i mam troszke stresa :-/

Czarna mała
To bardzo tanio! Bo ja w diagnostyce , chyba m pażdzierniku 2015 r, płaciłam 80/90 zł? i to jeszcze była jakaś promocja!
A tak swoją drogą to podobno jestem, w tych 10% osób, które mają odpowiednią ilość witaminy D:)

hehe czyli Kwiatuszek z Homa tez ma cos wspolnego ;-) Beatka wizyta u P. i starania to dobra droga. Mi acard tez kazal.brac clexan i staryd juz nie. Przypuszczam ze Jadzka da ci oba a clexan bez R. Tez mialam krwiaka i P. sie rzucal o clexan ale biore go nadal. O TSH popros rodzinna, nie jest drogie a wit. D placilam 45-50 zl

Czarna mała
To bardzo tanio! Bo ja w diagnostyce , chyba m pażdzierniku 2015 r, płaciłam 80/90 zł? i to jeszcze była jakaś promocja!
A tak swoją drogą to podobno jestem, w tych 10% osób, które mają odpowiednią ilość witaminy D:)
haha ale maja promocje.
Lumia to przeplacilysmy ;-)
ja zazwyczaj robie w alabie i jako staly klient mam 10% znizki a tu w innych miastach bez znizki taniej..

Bertha kurde zle okreslenie dalam leczenie...poprostu duzo lezalam, bralam duphaston i tyle...
Wlasnie niewiem jak to pogodzic...a lekarz na sama mutacje przepisze Tobie Clexan na ryczalt w razie ciazy?
A, ok. Hmm... Nie wiem.. Chodzę prywatnie, i nie wiem jak te recepty działają...
A drogi jest clexane?

reklama
Do góry