reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lili81 a jaką masz dawkę encortonu ?
Dlaczego badałaś nk w 4 dc? Mi doktorka kazała badać między 16 a 25
Nie pomogę Ci niestety z tą zmianą leków :( może podpytaj lekarza o uzasadnienie decyzji o zmianie skoro jesteś niespokojna
przepraszam ze dopiero odpisuję ale mam strasznie mało czasu po pracy na śledzenie netu i wpadam tu tylko na chwilkę, encortonu biorę 15 i 5 mi immunolog nie określił w którym dniu cyklu robic nk z tego co wiem to im bliżej miesiączki tym wyższe nk teraz zrobiłam w 4 dc i mam 21% więc przechodzę na nowe lekki ;( ciekawe czy pomogą

reklama
No i jestem. Zaraz nadrobie czytanie. Mialam isc na godzine ale tak sie potem rozgadalismy ze nie chcialo mi sie wychodzic. Fajni ludzie. Malzenstwo.
Jutro ma jeszcze jedna dziewczyna przyjsc i w poniedzialek podejma decyzje. Ale mowia ze raczej bedziemy razem pracowac i by chcieli, chyba ze tamta dziewczyna co ma przyjsc jutro okaze sie lepsza.

Fondie szkoda mi cie strasznie, ale sama sobie to wykrakalas. Chcialas zabieg bedziesz miala.
Dziewczyny mnie zaraz pewnie zjada ze jestem wredna i niemila. Trudno.
Moze bedziesz miala nauczke na przyszlosc i przy nastepnej ciazy bedziesz wierzyc w swoje dzieciatko, a nie bedziesz non stop przywolywac nieszczesc.

Strawbelka, pozostaje wierzyc, ze Ty bedziesz lepaza :)

U mnie na termometrze 36.9, ciekawe czy mnie choroba rozlozy...

Strawbelka napewno jestes lepsza i dostaniesz ta prace ;-) trzymam za Ciebie kciuki.
a co do Fondie masz racje krakala az wykrakala ale mimo wszystko szkoda..

aj takie gadanie wiezrykam mowilam czasem tylko zle pisalam strasznie to nie mile co piszecie bo obecnie mam dosc wszystkiego a najbardziej mi coreczki szkoda, że nie moge jej dac rodzenstwa:( bede walczyc dalej tyle ile zniose jak juz pisalm u psychologa bylam wiele razy i to juz po 1 poronieniu. Własnie otwieram piwo. Ja sie zastanawiam juz dlugo nad adopcja bo warunki mieszkalne i finasnowe sa ale moj m nie chce:( a w fasolke wierzyłam powtarzam poza a zreszta nic juz dziewczyny najgorszy dzien jutrzejszy. Siedze i płacze bo tyle mi zostało zreszta kazda znas zna to uczucie wiec o bede pisac. Nieorozumiem tylko jak to mozliwe , że z wymiarów miało dzieciątko 9 tydzień nie dosc, że rosło prawidłowo to nawet podrosło więcej. Juz sie nie zale przepraszam tylko ja te smutki tu wylewam a tu nie o to chodzi.

Strawbelka na pewno dostaniesz ta prace.
agnieszka trzymam kciuki za wizyte napewno bedzie dobrze jestes pod dobra opieką lekarza.
Moge oddac jutro termin na intralipid jakby ktos chciał i mam duzo leków jaky ktos potrzebował nawet fragmin 7500 który bardzooo trudno dostac nie wspomne o prolutexie i utrogestanie tez mam duzo

Fondie mi Cie strasznie zal i strasznie Ci wspolczuje. Ale jestem tez na Ciebie cholernie zla, za to ze non stop szukalas na sile nieszczescia. Ile razy Ci pisalam ze jak czlowiek czegos sie boi i non stop o tym mysli, to sciaga to na siebie. Trzeba myslec pozytywnie, wiem ze to trudne, ale kazda z nas jest w podobnej sytuacji i nie zachowuje sie tak jak Ty.
Nie piszetego zeby Ci sprawic przykrosc, tylko po to zebys w koncu zrozumiala ze pozytywne myslenie to podstawa i dopuki nie zmienisz myslenia to nigdy Ci sie nie uda. Pomysl, to tak jak wracasz codziennie wieczorem do domu i za kazdym razem boisz sie ze sie potkniesz i przewrocis bo jest ciemno i w koncu sie przewracasz. Tak samo jest w naszym zyciu, jak sie czegos boisz i non stop o tym myslisz to w koncu to sie staje. Pomysl o tym Fondie, bo ja Ci z calego serca zycze tego dzieciatka!!! Ale musisz zmienic myslenie!!!

Fondi,
A co powiedział lekarz na to wszystko? Dobry był sprzęt? nie wykluczasz jakiejś pomyłki - skoro dzieciatko starsze? Może trzeba iść gdzieś potwierdzic, a nie od razu do szpitala?

Fondi,
A co powiedział lekarz na to wszystko? Dobry był sprzęt? nie wykluczasz jakiejś pomyłki - skoro dzieciatko starsze? Może trzeba iść gdzieś potwierdzic, a nie od razu do szpitala?
predzej twierdze, że moj gin sie mylił jak ona ...10 minut wpatrywalismy sie w ekran nawet przeplywy jakies tetnicze wlaczyla czy jakos tam i nic! nie wiem ale zalamal nie fakt, że to musialo sie stac tak niedawno:( albo musi dzialac jakis czynnik ktorego nie zbadalam , 2 raz obumarła w 9 tygodniu a bez lekow nawet do serduszka nie doszłam

reklama
Arda a Ty przypadkiem nie zaciazylas, bo cos tam pisalas ze tmp. wysoka i ze @ nie ma po dupku?
Kiedy masz miec ta @ bo eiesz cuda sie zdarzaja i ja Ci zycze teraz tego cudu!!!

Do góry