reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi a jakie dziecko miało wymiary tydzien temu, jaką była akcja serca, ile miał pęcherzyk ciążowy . Przecież mówiłas, że tydzień temu było wszystko ok. Z tego co pamiętam to już jest 8 tydzień ciąży. Do tej pory powinna być już książeczka ciąży? Lekarz czasami nie dane USG, ale takie podstawowe informacje powinna już znać. Malinowski robi wszystkie badania na miejscu. Na pierwszą wizytę trzeba się umówic najlepiej na poniedziałek bo przebadano was dwoje i przygotować się na wydatek ok 6.000 zł.
a ma zanczenie dzien cyklu ? albo ile czasu po poronieniu ?
dzis wskazywal 9t wielkoscia a od om powinno byc 8t3d

reklama
Dzwon dziś to się może dodzwonisz. Najlepiej dzwonić po 14. Nie zrażaj się bo czasami jest się trudno dodzwonić. Ja miałam zabieg 10 listopada i od razu dzwoniłam żeby się umówić. Wizytę i wszystkie badania robiłam 30 listopada. Na wyniki czeka się ok 3 tygodnie.

masz.numer ? a nk tez robi badania ?
jak ja zrobie urodziny corki za dwa tyg:( same.ciezarne albo zmalymi dziecmi chyba oszaleje tam :(

a moglabys mi jeszcze wyslac jakie badania co robil ? jak zajade do domu bede pisac privy zeby nie zasmiecac ale jeszcze nie dojechalam

Fondi, jeśli to wszystko o czym piszesz jest prawdą, to szczerze i od serca radzę, żebyś pomyślała o psychologu lub psychiatrze, to żaden wstyd, a może wiele pomóc.

Fondie spokojnie. Weź zadzwoń do lekarza i umów się na wizytę. Pojedź tam ze swoimi dotychczasowymi badaniami i pokaż je lekarzowi. On na ich podstawie zleci Ci kolejne. Nie sugeruj się badaniami, które wykonały już inne dziewczyny, bo każdy przypadek jest indywidualnie badany przez lekarzy, nie ma generalizacji

reklama
Fondie :-(
Dziewczyny dobrze pisza ze potrzebny Ci rowniez psycholog,napewno duzo by Ci pomogl bo Ty sama die nakrecasz na zle i dolujesz.
a co powiedzial Ci gin na wizycie?

ja jutro jade do Genosu i kompletuje cala dokumentacje moja i juz "glupieje" od tego..

Do góry