reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A
Fondie
co z twoim uczuleniem na fraxi ? Już nie masz?
nie przeszlo..ale nie jest takie jak po clexane wtedy mialam wielkie czerwone plamy a teraz jakos na 2 dzien wyjdzie w miejscu wkłucia pokrzywka i zejdzie tak do 2 dni i zawsze cos tego uczuelnia jest ale nie jest takie dokuczliwe, teraz mam fragmin, fraxi nigdy nie mialam. Wydaje mi się, że swedzi wieczorem bardziej jak leze pod kołdrą a z rana chyba jakos lepiej pewnie dlatego, że z rana biore 20mg encortonu ale to moje przypuszczenia.
strawbelka mnie mozesz wyslac:)
agnieszka kiedy wizyta?
dzis mam mega cisnienie niskie az mi leb peka spie co chwile.
P.s wode mozemy juz uzywac:)

reklama
Jak piszecie z kimś wiadomości, to macie pod spodem pod kazdą wiadomością strzałkę taką zakręconą ;) klikacie na tę strzałkę i wyskakuje okienko odpowiedzi na konkretną wiadomość i w prawym górnym rogu są trzy kropki :) klikacie na te kropki i wyskakują takie opcje:
bfd9dcb605bc499468c7058534737e6e.jpg

reklama
Do góry